Rymligt penthouse duplex belägen i Nueva Andalucía till bra pris

Rymligt penthouse duplex belägen i Nueva Andalucía, även kallad Golfdalen. Hörnlägenhet som vetter från öster till väster. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök och tre sovrum med egna badrum. Utsikten från den stora takterrassen är spektakulär. Gated community med 24 timmars bevakning, erbjuder 3 utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool och en tennisbana. Nära till alla bekvämligheter och Puerto Banús. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
147 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat större penthouse duplex, takvåning, bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum och terrass om hela 80 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Rymligt penthouse duplex belägen i Nueva Andalucía, även kallad Golfdalen. Hörnlägenhet som vetter från öster till väster. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök och tre sovrum med egna badrum. Utsikten från den stora takterrassen är spektakulär. Gated community med 24 timmars bevakning, erbjuder 3 utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool och en tennisbana. Nära till alla bekvämligheter och Puerto Banús.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

2 parkeringsplatser till lägenheten.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Om Puerto Banús är de rikas lekplats på Costa del Sol, så är Nueva Andalucía loungen. Grannorten Banús och därefter sträcker sig Nueva Andalucía in från havet mot land, över kuperad terräng som är beströdd med ett par härliga sjöar, mot den imponerande La Concha Mountain och kantad av några av de finaste golfbanorna i Spanien.
Kommunikation
Till stranden: 2 km.
Till butiker: 2 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nueva Andalucía
Costa del Sol

Pris:
895 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
147 m2
Ref.nr
CCHSMP113

Dela

Till toppen