Fantastisk villa med unik position i Estpona - panoramavy ö. kusten

Denna fantastiska villa med sin unika position i Estpona ligger på en privat kulle; det nås genom en privat enhet och har en fantastisk 360 graders utsikt över Medelhavet och bergen. Alla rum har fantastisk utsikt med direkt tillgång till trädgård, terrass och poolområde. I trädgården finns en pool med barområde och utomhus underhållning med bl.a. satellit-TV-anslutning. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
428 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av ett stort vardagsrum (ca 80 m2) och öppen planlösning mot matsalen, båda med tillgång till det förhöjda terrassområdet. Fullt utrustat kök med marmormosaik och marmorgolv och stor amerikansk kyl och frys. Köket leder till en separat tvättstuga som leder till ett exceptionellt stort garagemed palts fötr tre bilar. Det finns också ett privat kontor på denna nivå. På nedre golvnivå finns fyra sovrum med gott om garderober. Alla sovrum har fantastisk utsikt, eget badrum och med direkt tillgång till trädgård, terrass och poolområde.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt, samt golvvärme (gas)
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna fantastiska villa med sin unika position i Estpona ligger på en privat kulle; det nås genom en privat enhet och har en fantastisk 360 graders utsikt över Medelhavet och bergen. Alla rum har fantastisk utsikt med direkt tillgång till trädgård, terrass och poolområde. I trädgården finns en pool med barområde och utomhus underhållning med bl.a. satellit-TV-anslutning.

Övriga byggnader

Med garage för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3000 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Privat pool och vacker lummig uppväxt trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Estepona ligger i den västra delen av Costa del Sol vid foten av Sierra Bermejabergen, ca 30 km väster om Marbella. Estepona har en lång strandpromenad översållad med växter och palmer och en fin sandstrand, Den gamla stadskärnan är mycket vacker, med stenlagda gränder och två underbara torg . Fiskmarknaden är definitivt värd att se. Estepona har den största fiskeflottan väster om Malaga med den dagliga gryningsritualen i hamnen, där den återvändande fiskeflottan auktionerar ut av den fisk som fångats under natten är väl värd att se och efter kl. 07.00 är auktionen över.

Från maj och framåt pågår tjurfäktningssäsongen i en modern tjurfäktningsarena som påminner om en Henry Moore skulptur. I början av juli pågår Fiesta y Feria veckan, där hela familjer klär upp sig i flamencodräkter.

För golfälskare är Estepona hem för många kända golfbanor inklusive det väl etablera Atalaya Golf Resort, El Paraiso, Valle Romano, Estepona Golf och La Duquesa. Några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och även i Spanien ligger i närheten och inkluderar den berömda Valderrama Golf Club, Finca Cortesin, Sotogrande, San Roque, La Reserva, Los Arqueros och många fler.

Estepona har en egen marina (Puerto Deportivo) och småbåtshamn som är väl värt ett besök där man kan strosa runt när som helst på året med dess många båtar och yachter permanent förtöjda i hamnen tillsammans med ett bra utbud av kaféer, restauranger, barer och små butiker.
Kommunikation
Till stranden: 2-5 km.
Till butiker: 2-5 km.
Till golf: 5 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Estepona
Costa del Sol

Pris:
1 750 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
428 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
3000 m2
Ref.nr
CCHSMV129

Dela

Till toppen