Unik designervilla i exklusiva urbaniseringen Marbella Hill Club

Unik designervilla i exklusiva urbaniseringen Marbella Hill Club. Söderläge, fin havsutsikt, tyst och privat. Uppväxt lummig välskött trädgård. A/C enheter med värme, golvvärme i hela huset med gasolja, klinkergolv (handgjorda), larm, parabol-tv, automatisk bevattning. Fin pool. Bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 4 till 6 sovrum
Boarea
369 m2
Rumsbeskrivning
Entréplan har ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, öppen planlösning med fullt utrustat kök, gästtoalett. Direkt tillgång till täckta och öppna terrasser och trädgården. På andra våningen finns Master bedroom med extra rum (salong eller kontor) och gästsovrum. Den övre våningen har ett extra rum (90 m2) för extra sovrum, kontor eller underhållningsrum. Nedre plan / poolområdet har en studio med badrum och bastu, terrasser och en stor pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2 1/2 plansvilla
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Unik designervilla i exklusiva urbaniseringen Marbella Hill Club. Söderläge, fin havsutsikt, tyst och privat. Uppväxt lummig välskött trädgård. A/C enheter med värme, golvvärme i hela huset med gasolja, klinkergolv (handgjorda), larm, parabol-tv, automatisk bevattning. Fin pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1305 m2
Typ: Trädgård med pool
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marbella Hill Club utvecklades av en av grundarfamiljerna av Marbella's utveckling. Området valdes på grund av närheten till Marbella centrum, lugnet i området och den fantastiska utsikten. Området är omgivet av grön natur och ligger på en sluttning nedanför Sierra Blancabergen, inom några minuters bilfärd till Marbella centrum och stranden. I allmänhet är fastigheterna i Marbella Hill Club på stora tomter och erbjuder fantastisk utsikt över kusten samt en hisnande utsikt över bergen.

Villor i området är i högt efterfrågade och inte så många fastigheter kommer ut på marknaden då fastigheterna ägs av familjegenerationer i åratal.

I Marbella Hill Club ligger ett speciellt och populärt lägenhetskomplex, "Jardines Colgantes". Anläggningen består av unika, stora lägenheter, alla med egen pool och mycket rymliga terrasser med fantastisk utsikt över havet och bergen. Under de senaste åren har några få nya byggnader byggts i området, såsom Montebello, en gate community med högkvalitativa lägenheter och Marbella Hill Village, som erbjuder ett urval av mycket attraktiva och exklusiva radhus i andalusisk stil.
Kommunikation
Till stranden: 2 - 5 km.
Till butiker: 2 - 5 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 70 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Marbella Hill Club
Costa del Sol

Pris:
1 495 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
369 m2
Tomtarea:
1305 m2
Ref.nr
CCHSMV112

Dela

Till toppen