Underbar 4-rumslägenhet Penthouse med stor takterra i Benahavís

Underbar 4-rumslägenhet Penthouse med stor takterrass i Benahavís På översta våningen ligger denna ljusa och rymliga lägenhet med hiss i fastigheten. Lägenheten består av hall, vardagsrum och matplats med öppen planlösning, fullt utrustat kök, tre sovrum med badrum samt en gästtoalett. Utgång från vardagsrummet och två av sovrummen till terrasserna med jacuzzi och grillplats. Närhet till all service, restauranger och affärer. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
141 m2 + 123 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av hall, vardagsrum och matplats med öppen planlösning, fullt utrustat kök, tre sovrum med badrum samt en gästtoalett. Utgång från vardagsrummet och två av sovrummen till terrasserna med jacuzzi och grillplats.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Underbar 4-rumslägenhet Penthouse med stor takterrass i Benahavís På översta våningen ligger denna ljusa och rymliga lägenhet med hiss i fastigheten. Lägenheten består av hall, vardagsrum och matplats med öppen planlösning, fullt utrustat kök, tre sovrum med badrum samt en gästtoalett. Utgång från vardagsrummet och två av sovrummen till terrasserna med jacuzzi och grillplats. Närhet till all service, restauranger och affärer.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med Penthouse högst upp
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Benahavís är en spansk bergsby och kommun mellan Marbella, Estepona och Ronda, ca 6 km från kusten. Känt för sina restauranger har Benahavís ofta kallas Costa del Sols matsal.

Benahavís rymmer nio av de totalt 60 golfbanor som finns på Costa del Sol och antalet väntas öka till 15 under nästa årtionde.

På södra sidan av bergskedjan La Serranía de Ronda är Benahavís en av de mest kuperade byarna i västra Costa del Sol, nära stränder samt den spektakulära bergen i La Serranía de Ronda. Dess terräng genomkorsas av Guadalmina, Guadaiza och Guadalmansa vattendrag. Platser av natur- och historiskt intresse finns inom dess kommungränser, som El Cerro del Duque, Daidin och Mayor slott.

Själva staden är omgiven av en naturlig park och ger fortfarande en avskild, mysig känsla. La Zagaleta, ett exklusiv bostadsområde och med Country Club med utsikt över byn, är inom kommungränsen. Det bidrar till Benahavís status som den rikaste kommun per capita i regionen Andalusien.
Kommunikation
Till stranden: 500 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Benahavís
Costa del Sol

Pris:
685 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
141 m2
Biarea:
123 m2
Ref.nr
CCHSMP129

Dela

Till toppen