Lyxig 4:a Penthous direkt vid stranden i New Golden Mile Estepona

Lyxig 4-rumslägenhet Penthouse direkt vid stranden i New Golden Mile, Estepona. Med sydvästligt läge, havsutsikt från takterrassen och alldeles vid stranden ligger denna fina takvåning. Lägenheten består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning, fullt utrustat kök, tre sovrum och två badrum. Här finns också inomhuspool, gym och spa tillgängligt. Beläget nära Estepona centrum med service och alla bekvämligheter. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
155 m2 + 33 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning, fullt utrustat kök, tre sovrum och två badrum..
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
Lyxig 4-rumslägenhet Penthouse direkt vid stranden i New Golden Mile, Estepona. Med sydvästligt läge, havsutsikt från takterrassen och alldeles vid stranden ligger denna fina takvåning. Lägenheten består av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning, fullt utrustat kök, tre sovrum och två badrum. Här finns också inomhuspool, gym och spa tillgängligt. Beläget nära Estepona centrum med service och alla bekvämligheter.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med Penthouse högst upp
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
New Golden Mile är namnet på området mellan San Pedro del Alcantara och Estepona. Ett namn som är lånat från det berömda och ursprungliga Golden Mile, som ligger mellan Marbella centrum och Puerto Banús. Dock är New Golden Mile intressant med sin egen karaktär och består av ett antal orter och samhällen belägna på endera sidan av kustvägen. Det finns många intressanta platser inklusive både strand och golf, som är populär bland både invånare och icke bofasta. Golfbanorna inkluderar El Paraiso, och Atalaya, som är omgivna av kvalitetsvillor och lägenheter varav många har en fantastisk utsikt ner mot kusten.

Selwo Aventura natur- och viltreservat är en stor turistattraktion på New Golden Mile. Perfekt för både barn och vuxna och väl värt ett besök.
Kommunikation
Till stranden: 100 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

New Golden Mile
Costa del Sol

Pris:
795 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
155 m2
Biarea:
33 m2
Ref.nr
CCHSMP131

Dela

Till toppen