Lyxig takvåning bara några minuter från centrum av Marbella

Lyxig takvåning belägen bara några få minuter från centrum av Marbella. Denna exklusiva takvåning är en av de finaste, största och högst belägna i detta område med en fantastisk utsikt från alla fönster, terrasser och balkonger, både öppna och täckta. Lägenheten består av hall, ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis, öppen planlösning och utgång till terrassen, fullt utrustat kök, tre sovrum samt tre badrum. Den lyxiga inredning med tyska vitvaror, marmorgolv, öppen spis, golvvärme i alla rum, garage platser, ett stort förråd, ett eget gym och pool områden samt med 24 timmars bevakning gör denna lägenhet till ett fynd. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
233 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av hall, ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis, öppen planlösning och utgång till terrassen, fullt utrustat kök, tre sovrum samt tre badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
Lyxig takvåning belägen bara några få minuter från centrum av Marbella. Denna exklusiva takvåning är en av de finaste, största och högst belägna i detta område med en fantastisk utsikt från alla fönster, terrasser och balkonger, både öppna och täckta. Lägenheten består av hall, ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis, öppen planlösning och utgång till terrassen, fullt utrustat kök, tre sovrum samt tre badrum. Den lyxiga inredning med tyska vitvaror, marmorgolv, öppen spis, golvvärme i alla rum, garage platser, ett stort förråd, ett eget gym och pool områden samt med 24 timmars bevakning gör denna lägenhet till ett fynd.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med Penthouse högst upp
Uppvärmning
Elektrisk golvvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunlat vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Kommunikation
Till stranden: 2 km.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Sierra Blanca
Costa del Sol

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
233 m2
Biarea:
30 m2
Ref.nr
CCHSMP107

Dela

Till toppen