Rymlig och ljus 4:a duplex penthouse - gångavstånd Puerto Banús

Rymlig och ljus 4:a duplex penthouse inom gångavstånd till Puerto Banús, stranden och alla bekvämligheter. Exceptionellt stora terrasser om totalt 217 m2 på båda nivåerna med delvis havsutsikt. Kök med granit bänkskivor och inbyggda Bosch hushållsapparater. Master bedroom är på den övre nivån och har eget badrum. Mycket stor terrass med delvis havsutsikt och integrerad jacuzzi på den övre nivån. Välskött gate community med frodiga subtropiska trädgårdar och härlig stort poolområde. Garage, parkeringsplats och förråd till lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
170 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av:

Huvudvåningen
Vardagsrum och matsal med direkt tillgång till terrassen, fullt utrustat kök med tvättstuga, en gästsovrumssvit och ett annan gässovrum med separat badrum.

Övervåningen
Master bedroom med walk-in closet, stor terrass, med delvis havsutsikt och integrerad jacuzzi.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum, varav ett ensuite till Master bedroom.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Rymlig och ljus 4:a duplex penthouse inom gångavstånd till Puerto Banús, stranden och alla bekvämligheter. Exceptionellt stora terrasser om totalt 217 m2 på båda nivåerna med delvis havsutsikt. Kök med granit bänkskivor och inbyggda Bosch hushållsapparater. Master bedroom är på den övre nivån och har eget badrum. Mycket stor terrass med delvis havsutsikt och integrerad jacuzzi på den övre nivån. Välskött gate community med frodiga subtropiska trädgårdar och härlig stort poolområde. Garage, parkeringsplats och förråd till lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den lyxiga småbåtshamnen i Puerto Banús ligger 7,5 km från Marbella centrum. Malagas flygplats ligger 60 km bort och Gibraltars flygplats ligger 70 km bort. Puerto Banús lockar över 4 miljoner besökare varje år och är ett känt semestermål. Privilegierad av det behagliga klimatet erbjuder Puerto Banus runt 320 soldagar per år.

Designat som en exklusiv hamn för det internationella jet-set folket, är Puerto Banús ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol.

Njut av solen medan du tar en promenad eller sitter på en av de många restaurangerna och kaféer runt hamnen och tittar på alla lyxbåtarna och lyxbilar som kör förbi. Det flesta topdesigners har affärer här och dessutom finns det tre köpcentrum, inklusive Spaniens mest kända varuhus, El Corte Inglés.

Puerto Banús väcks till liv på kvällarna när alla gator, barer, klubbar, casino och biografer fylls med lokalbefolkning och turister som går ut för att njuta av all lyx och glamour som Puerto Banus nattliv har att erbjuda.

För underhållning under dagarna finns det trendiga beachklubbar på stränderna som erbjuder allt du behöver för lite lyxavkoppling som extra stora solstolar, "chill-out"-musik, cocktails och mycket mer. Golfare är väl omhändertagna med ett utmärkt urval av golfbanor i närliggande Golf Valley.

Om du letar efter lyx och glamour med utmärkta anläggningar, se då till att du besöker Puerto Banús.
Kommunikation
Till stranden: 200 meter.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Puerto Banús
Costa del Sol

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
170 m2
Biarea:
20 m2
Ref.nr
CCHSMP108

Dela

Till toppen