Stor 4-rumlägenhet Penthouse med takterrass i Nueva Andalucia

Stor 4-rumlägenhet Penthouse med fin takterrass i Nueva Andalucía. Denna fina takvåning är i utmärkt skick och ligger i Mirador del Rodeo, i ett litet privat område med endast 64 lägenheter och härifrån når man Mistral Beach och Puerto Banús med en kort promenad. Lägenheten består av hall, vardagsrum med utgång till takterrassen som delvis är täckt, kök, tre sovrum med rymliga garderober samt två badrum. Garage och förråd i källarplan. Gemensam tropisk trädgård med vacker pool. Lämplig som egen bostad eller för uthyrning. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
120 m2 + 98 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av hall, vardagsrum med utgång till takterrassen som delvis är täckt, kök, tre sovrum med rymliga garderober samt två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Stor 4-rumlägenhet Penthouse med fin takterrass i Nueva Andalucía.
Denna fina takvåning är i utmärkt skick och ligger i Mirador del Rodeo,
i ett litet privat område med endast 64 lägenheter och härifrån når man Mistral Beach och Puerto Banús med en kort promenad. Lägenheten består av hall, vardagsrum med utgång till takterrassen som delvis är täckt, kök, tre sovrum med rymliga garderober samt två badrum. Garage och förråd i källarplan. Gemensam tropisk trädgård med vacker pool. Lämplig som egen bostad eller för uthyrning.

Denna takvåning är en bra investering eftersom man kan hyra ut för 1 250 Euro per vecka under 12 veckor på sommaren och det ger då en avkastning på 5%/år på insatta pengar plus at man har en lägenhet för eget bruk 40 veckor om året.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Om Puerto Banús är de rikas lekplats på Costa del Sol, så är Nueva Andalucía loungen. Grannorten Banús och därefter sträcker sig Nueva Andalucía in från havet mot land, över kuperad terräng som är beströdd med ett par härliga sjöar, mot den imponerande La Concha Mountain och kantad av några av de finaste golfbanorna i Spanien.
Kommunikation
Till stranden: 1 000 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Nueva Andalucía
Costa del Sol

Pris:
285 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Biarea:
98 m2
Ref.nr
CCHSMP128

Dela

Till toppen