Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Los Arqueros i Benahavís

Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Los Arqueros i Benahavís. En hel del extra i lägenheten som extra köksskåp och garderober, nya golv, nytt Master bathroom, lackerade dörrar och skåp, speciell LED-belysning och med snygg inredning. Stor terrass med markis. Boarea om 89 m2. Gemensamt stort poolområde bara några få steg från lägenheten. En garageplats och ett förråd. Mindre än 10 min. bilfärd till alla stormarknader och skolor. 15 minuter till stranden. Möblerna är förhandlingsbara. Bör ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
89 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om 89 m2 med exklusiva material och påkostad lägenhet. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum och två påkostade badrum. Terrass i söder om 33 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Los Arqueros i Benahavís. En hel del extra i lägenheten som extra köksskåp och garderober, nya golv, nytt Master bathroom, lackerade dörrar och skåp, speciell LED-belysning och med snygg inredning. Stor terrass med markis. Boarea om 89 m2. Gemensamt stort poolområde bara några få steg från lägenheten. En garageplats och ett förråd. Mindre än 10 min. bilfärd till alla stormarknader och skolor. 15 minuter till stranden. Möblerna är förhandlingsbara.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 225 Euro/mån.
Fastighetsskatt (IBI): 600 Euro/år.
Sophantering: ca 18 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Eleganta gröna fairways på Los Arqueros Golf & Country Club. Denna spektakulära bergsmiljö där örnen och gam svävar, ge spelare fin utsikt över Medelhavet och mot Afrika en klar dag. All denna skönhet är koncentrerad i Marbellas berömda Golfdal och bara 10 minuter från Puerto Banús, tillhåll för miljonärer, kändisar och båtfolk.

Los Arqueros golfbana är en utmanande 18 hålsbana, invigd år 1991, som har utformats av en man som inte bara är en av världens främsta professionella golfspelare, men också en infödd i landet, Spaniens Severiano Ballesteros. Han har delat sin kunskap och satt sitt namn i skapandet av nästan 30 golfbanor över hela världen.
Kommunikation
Till stranden: 3 km.
Till butiker: 2 km.
Till golf:100 m.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Los Arqueros, Benahavís
Costa del Sol

Pris:
395 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
89 m2
Biarea:
20 m2
Ref.nr
CCHSMA115

Dela

Till toppen