Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Los Flamingos Golf Resort

Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Los Flamingos Golf Resort, Benahavís med fin utsikt över golfbanan och Medelhavet. Med djup terrass i sydväst om hela 31 m2 och med fin utsikt över Medelhavet. På 2:a våningen av 4 våningar med hiss. Boarea om hela 133 m2 med exklusiva material som marmorgolv. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum, två påkostade badrum inrett med marmor på golv och 1/2 väggen och en gästtoalett. Byggd år 2005. A/C varmt/kallt och med garageplats, samt förråd i källarplan. Stort poolområde med vacker gemensam stor trädgård. Bör ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
133 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om hela 133 m2 med exklusiva material som marmorgolv. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum, två påkostade badrum inrett med marmor på golv och 1/2 väggen och en gästtoalett. Terrass i sydväst med havsutsikt om 31 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två påkostade badrum inrett med marmor på golv och 1/2 väggen.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Los Flamingos Golf Resort, Benahavís med fin utsikt över golfbanan och Medelhavet. Med djup terrass i sydväst om hela 31 m2 och med fin utsikt över Medelhavet. På 2:a våningen av 4 våningar med hiss. Boarea om hela 133 m2 med exklusiva material som marmorgolv. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum, två påkostade badrum inrett med marmor på golv och 1/2 väggen och en gästtoalett. Byggd år 2005. A/C varmt/kallt och med garageplats, samt förråd i källarplan. Stort poolområde med vacker gemensam stor trädgård.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
40B

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 387 Euro/mån.
Fastighetsskatt år 2013 (IBI): 559 Euro/år.
Sophantering: ca 18 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Benahavís är en spansk bergsby och kommun mellan Marbella, Estepona och Ronda, ca 6 km från kusten. Känd för sina restauranger har Benahavís ofta kallas Costa del Sos matsal.

Benahavís rymmer nio av de totalt 60 golfbanor som finns på Costa del Sol och antalet väntas öka till 15 under nästa årtionde.

På södra sidan av bergskedjan La Serranía de Ronda är Benahavís en av de mest kuperade byarna i västra Costa del Sol, nära stränder samt den spektakulära bergen i La Serranía de Ronda. Dess terräng genomkorsas av Guadalmina, Guadaiza och Guadalmansa vattendrag. Platser av natur- och historiskt intresse finns inom dess kommungränser, som El Cerro del Duque, Daidin och Mayor slott.

Själva staden är omgiven av en naturlig park och ger fortfarande en avskild, mysig känsla. La Zagaleta, ett exklusiv bostadsområde och med Country Club med utsikt över byn, är inom kommungränsen. Det bidrar till Benahavís status som den rikaste kommun per capita i regionen Andalusien.
Kommunikation
Till stranden: 4 km.
Till butiker: 2 km.
Till golf: 200 m.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Los Flamingos Golf Resort, Benahavís
Costa del Sol

Pris:
435 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
133 m2
Biarea:
10 m2
Ref.nr
CCHSMA11B

Dela

Till toppen