Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Golden Mile, med fin havsutsikt

Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Golden Mile, Marbella, granne med stranden och Medelhavet. Med djup terrass i sydväst om hela 62 m2 och med fin utsikt över Medelhavet. På 3:e våningen av 6 våningar med hiss. Boarea om hela 114 m2 med exklusiva material som marmorgolv, BOSCH hushållsmaskiner i köket. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum och två påkostade badrum inrett med marmor på golv och väggar. Byggd år 2002. A/C varmt/kallt och med garageplats, samt förråd i källarplan. Stort poolområde med vacker gemensam stor trädgård. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea + Biarea
114 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om hela 114 m2 med exklusiva material som marmorgolv, BOSCH hushållsmaskiner i köket. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum och två påkostade badrum inrett med marmor på golv och väggar. Terrass i sydväst med havsutsikt om 62 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två påkostade badrum inrett med marmor på golv och väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 6, hiss finns
Allmänt
Exklusiv rymlig 3:a i eftertraktade Golden Mile, Marbella, granne med stranden och Medelhavet. Med djup terrass i sydväst om hela 62 m2 och med fin utsikt över Medelhavet. På 3:e våningen av 6 våningar med hiss. Boarea om hela 114 m2 med exklusiva material som marmorgolv, BOSCH hushållsmaskiner i köket. Stort vardagsrum med matsal, två stora sovrum och två påkostade badrum inrett med marmor på golv och väggar. Byggd år 2002. A/C varmt/kallt och med garageplats, samt förråd i källarplan. Stort poolområde med vacker gemensam stor trädgård.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2002
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 269 Euro/mån.
Fastighetsskatt (IBI): 639 Euro/år.
Sophantering: ca 15 Euro/kvartal.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I Golden Mile och Marbella, stoltserar många av Costa del Sols mest kända nattklubbar, barer och restauranger. Golden Mile är beläget mellan Marbella och Puerto Banus och är en av de mest exklusiva områdena i Spanien.

Golden Mile har en hel del luxuösa fastigheter inklusive den framlidne kung Fahd av Saudiarabien palats och några av Marbella dyraste och mest påkostade fastigheter ligger här.
Kommunikation
Till stranden: 50 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Golden Mile, Marbella
Costa del Sol

Pris:
845 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
114 m2
Biarea:
10 m2
Ref.nr
CCHSMA112

Dela

Till toppen