40 Townhouse i Estepona till fördelaktiga priser från 169 000 Euro

Nybyggda Townhouse i Estepona till fördelaktiga priser, från 169 000 Euro. 40 ljusa och rymliga radhus, med boendet utspritt över tre våningar, med utsikt över den framtida golfbanan Azata och med privat parkering för två bilar. Varje hus har underbar och imponerande utsikt över havet och bergen. En privilegierad plats att bo på för att kunna njuta av långa sommarkvällar och varma vinterdagar. Hör med oss om lediga hus, placering och pris. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
125 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse Medelhavsstil med 3 sovrum, 2 badrum och gästtoalett .
o Ljusa och rymliga rum med utmärkt känsla för detaljer.
o Marmorgolv i varje rum.
o Luftkonditionering.
o Pool och trädgård i området med betoning på integritet.
o Oberoende privat parkering för två bilar med direkt access till huset.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggda Townhous i Estepona till fördelaktiga priser, från 169 000 Euro.
40 ljusa och rymliga radhus, med boendet utspritt över tre våningar, med utsikt över den framtida golfbanan Azata och med privat parkering för två bilar. Varje hus har underbar och imponerande utsikt över havet och bergen. En privilegierad plats att bo på för att kunna njuta av långa sommarkvällar och varma vinterdagar.
Hör med oss om lediga hus, placering och pris.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Estepona ligger i den västra delen av Costa del Sol vid foten av Sierra Bermejabergen, ca 30 km väster om Marbella. Estepona har en lång strandpromenad översållad med växter och palmer och en fin sandstrand, Den gamla stadskärnan är mycket vacker, med stenlagda gränder och två underbara torg . Fiskmarknaden är definitivt värd att se. Estepona har den största fiskeflottan väster om Malaga med den dagliga gryningsritualen i hamnen, där den återvändande fiskeflottan auktionerar ut av den fisk som fångats under natten är väl värd att se och efter kl. 07.00 är auktionen över.

Från maj och framåt pågår tjurfäktningssäsongen i en modern tjurfäktningsarena som påminner om en Henry Moore skulptur. I början av juli pågår Fiesta y Feria veckan, där hela familjer klär upp sig i flamencodräkter.

För golfälskare är Estepona hem för många kända golfbanor inklusive det väl etablera Atalaya Golf Resort, El Paraiso, Valle Romano, Estepona Golf och La Duquesa. Några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och även i Spanien ligger i närheten och inkluderar den berömda Valderrama Golf Club, Finca Cortesin, Sotogrande, San Roque, La Reserva, Los Arqueros och många fler.

Estepona har en egen marina (Puerto Deportivo) och småbåtshamn som är väl värt ett besök där man kan strosa runt när som helst på året med dess många båtar och yachter permanent förtöjda i hamnen tillsammans med ett bra utbud av kaféer, restauranger, barer och små butiker.
Kommunikation
Ett idealiskt läge nära stranden och området är omgivet av flera golfbanor. Bara några få minuter från centrum av Estepona och marinan med sina många barer, restauranger och shopping.

Alldeles intill A-7, och med bekväm tillgång till AP-7, kan du enkelt njuta av förstklassiga orter som Estepona, Puerto Banús och Marbella.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Estepona
Costa del Sol

Pris:
169 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
125 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CNMPIIGPI

Dela

Till toppen