Härlig stor 4-rumsvilla med pool på stor tomt i La Herradura

Otroligt vacker och fin 4-rumsvilla med pool på stor tomt i La Herradura. Villan ligger på utmärkt läge på toppen av San Antonio med enastående utsikt över La Herradurastranden och Punta de la Mona, med bra förbindelser till både Granada och Málaga städer och flygplatser. Skidorten i Sierra Nevada når man på en timmes bilfärd och knappt 15 minuter till den etablerade International School i Almuñecar. Poolen är 8 m x 4 m med dusch, wc, tvättstuga och pumphus i närheten. Ett rymligt separat garage ingår. I anslutning till den här villan finns en tomt på 1 333 m2 till salu efter den nuvarande ägaren. Tomten kan antingen användas för att bygga en separat villa eller för att utöka den befintliga villan. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
144 m2 + 25 m2
Rumsbeskrivning
Villan som är ljus och rymlig omfattar ett kombinerat vardagsrum och matsal med en attraktiv braskamin, härifrån når man en altan i söderläge. Det öppna köket är nyligen renoverat, modernt och badrum. Det tredje sovrummet har ett eget dusch badrum och det finns möjligheter att göra ett fjärde sovrum om det behövs. Alla rum har A / C och takfläktar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Otroligt vacker och fin 4-rumsvilla med pool på stor tomt i La Herradura.
Villan ligger på utmärkt läge på toppen av San Antonio med enastående utsikt över La Herradurastranden och Punta de la Mona, med bra förbindelser till både Granada och Málaga städer och flygplatser. Skidorten i Sierra Nevada når man på en timmes bilfärd och knappt 15 minuter till den etablerade International School i Almuñecar. Poolen är 8 m x 4 m med dusch, wc, tvättstuga och pumphus i närheten. Ett rymligt separat garage ingår. I anslutning till den här villan finns en tomt på 1 333 m2 till salu efter den nuvarande ägaren. Tomten kan antingen användas för att bygga en separat villa eller för att utöka den befintliga villan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2335 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Pool om 8 m x 4 m.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
520 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
144 m2
Biarea:
25 m2
Tomtarea:
2335 m2
Ref.nr
CCZTM4344

Dela

Till toppen