Townhouse till salu nära Nerja Capistrano,

Townhouse till salu nära Nerja Capistrano, med 3 sovrum, ett badrum och en gemensam pool. Det finns barer och restauranger i närheten samt en tennisklubb bara några få minuters promenad bort. Husen är belägna runt en attraktiv gemensam pool och terrass. Detta radhus med söderläge och havsutsikt har en mycket modern design och ingången är genom en låsbar främre uteplats. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
86 m2
Rumsbeskrivning
Detta radhus med söderläge och havsutsikt har en mycket modern design och ingången är genom en låsbar främre uteplats. Boendet består av ett vardagsrum / matsal med söderläge och utgång till terrassen varifrån man kan njuta av havsutsikten, här finns också möjlighet att tillaga "al fresco" i den inbyggda grillen. Köket är mindre men är fräscht och välutrustat med arbetsbänk i granit.
Här finns också en toalett och garderob.
Bottenvåning: tre sovrum, och ett fint badrum med separat dusch, det större sovrummet har A/C och vetter mot en terrass i söderläge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Townhouse till salu nära Nerja Capistrano, med 3 sovrum, ett badrum och en gemensam pool. Det finns barer och restauranger i närheten samt en tennisklubb bara några få minuters promenad bort. Husen är belägna runt en attraktiv gemensam pool och terrass. Detta radhus med söderläge och havsutsikt har en mycket modern design och ingången är genom en låsbar främre uteplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Gemensam pool och trädgårdar på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Capistrano Pueblo, Nerja
Costa del Sol

Pris:
395 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
86 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCZTM4340

Dela

Till toppen