Townhouse med underbar havsutsikt nära La Herradura

Utmärkt radhus vackert beläget nära La Herradura med havsutsikt. Den här fastigheten är ett av sex privata radhus nära kustvägen som löper genom La Herradura, bara en kort promenad till stranden, affärer och restauranger i staden. Säljs fullt möblerat. Kontakta oss för att köpa hus i La Herradura. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 till 6 sovrum
Boarea
142 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av:

Tredje våningen: Ett öppet vardagsrum med matsal och med en terrass i österläge, varifrån man har en underbar havsutsikt. Köket är modernt och fullt utrustat, två sovrum, det större sovrummet har takfläkt, garderober och ett eget badrum. Det mindre kan passa som gästrum eller kontor.
Här finns också en terrass som även den har österläge.

Andra våningen: Två sovrum, ett större dubbelrum med inbyggda garderober och ett mindre sovrummet som kan användas som barnrum eller kontor. Här finns också en gästtoalett. För närvarande finns ett större rum på 36 m2, används som matrum. Kan med fördel göras om till ett utmärkt spelrum/allrum eller ytterligare två sovrum.

Bottenvåningen : Ett 32 m2 stort dubbelgarage och panna, samt grovkök
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättstuga
Tvättstuga.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Utmärkt radhus vackert beläget nära La Herradura med havsutsikt. Den här fastigheten är ett av sex privata radhus nära kustvägen som löper genom La Herradura, bara en kort promenad till stranden, affärer och restauranger i staden.
Säljs fullt möblerat.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 50 m2
Typ: Byggnadsyta
Tomtbeskrivning
Trädgårdar på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Herradura, bildar tillsammans med Almunecar området Costa Tropical. Denna relativt okända träcka av Spaniens södra kust tillhör provinsen Granada i Andalusien och är belägen ligger mellan det mer tätbefolkade Costa del Sol i väster och Almeria i öster.

Den tropiska bukten La Herradura är en av de vackraste vikarna längs Spaniens södra kust. Till skillnad från många områden läng kusten, har byggnaderna begränsats i höjd, vilket ger dig möjlighet att njuta av konturerna av den naturliga miljön. La Herradura representerar med typiska spanska vitkalkade byggnader, som klättrar upp för sluttningarna. Längs stranden till foten av Punta de la Mona ligger trevliga restauranger, barer och butiker.
Det finns i La Herradura och dess närhet till stränder och små vikar, allt från fin sandstrand till singelstrand. Längs 19 km lokala kust, kan besökarna välja mellan ett stort utbud av stränder.
Kommunikation
La Herradura ligger 50 minuter från flygplatsen i Malaga och 1 timme från Granada. Skidåkning i närheten är Sierra Nevada, som är drygt 1 timme bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

La Herradura
Costa del Sol

Pris:
239 950 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
142 m2
Tomtarea:
50 m2
Ref.nr
CCZTM4325

Dela

Till toppen