Påkostad 2-plansvilla i Punta Lara Alta med underbar havsutsikt

Påkostad 2-plansvilla i Punta Lara Alta med underbar panoramavy över Medelhavet och med stor pool. Boarea om ca 333 m2 på en tomt om ca 5 000 m2. Bara en 10 minuters bilresa till Playazostranden väster om Nerja och ytterligare 5 minuter med bil till centrum. Villan ligger bland liknande stora exklusiva villor. Hela sydöstra fasaden av huset byggdes år 2002 och där syftet var att kunna njuta av både soluppgång och solnedgång, med utsikt över Nerja och Costa Tropical. Villan är omgiven av cirka 300 m2 terrasser med pool och parkering för flera fordon inom på privat inhägna område. Det finns också en inbyggd grillplats p en av terrasserna. Ytterligare funktioner inkluderar tvåglas isolerglasfönster och centralvärme i hela villan. Säljs med alla möbler samt yttre möbler vid poolen, högkvalitativa köksmaskiner, två 55 tums platt-TV med Blu Ray och Internet-anslutning. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea
333 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning: Ett 73 m2 stort vardagsrum och matsal som vetter mot 8 m x 4 m poolen och omgivande terrass. Tre mellanstora sovrum om 16,19 och 25 m2. Det största sovrummet vänds för närvarande som ett spelrum med full storlek biljardbord, har de andra två garderober och A/C. Det finns även en 6 m2 gästtoalett och en tvättstuga med grovkök

Övervåningen: Ett 48 m2 stort vardagsrum och matsal med en vedeldad spis och takfläktar somvetter mot en terrass i söder och öster om 47 m2. Kök om 20 m2. Köket är modernt och fullt utrustat. Utanför vardagsrummet finns tre mellanstora sovrum, två om 12 m2 och båda med inbyggda garderober och ett med ett egen dusch. Den 25 m2 Master bedroom har ett eget badrum och en walk-in closet. Det finns också en gästdusch. Alla rum har A/C.
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Braskamin
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Påkostad 2-plansvilla i Punta Lara Alta med underbar panoramavy över Medelhavet och med stor pool. Boarea om ca 333 m2 på en tomt om ca 5 000 m2. Bara en 10 minuters bilresa till Playazostranden väster om Nerja och ytterligare 5 minuter med bil till centrum. Villan ligger bland liknande stora exklusiva villor. Hela sydöstra fasaden av huset byggdes år 2002 och där syftet var att kunna njuta av både soluppgång och solnedgång, med utsikt över Nerja och Costa Tropical. Villan är omgiven av cirka 300 m2 terrasser med pool och parkering för flera fordon inom på privat inhägna område. Det finns också en inbyggd grillplats p en av terrasserna. Ytterligare funktioner inkluderar tvåglas isolerglasfönster och centralvärme i hela villan. Säljs med alla möbler samt yttre möbler vid poolen, högkvalitativa köksmaskiner, två 55 tums platt-TV med Blu Ray och Internet-anslutning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Privat pool på 4,5 m x 3,5 m
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Sophantering. ca 15 Euro/kv.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Punta Lara Alta, Nerja
Costa del Sol

Pris:
749 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
333 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCZTM4319

Dela

Till toppen