2-plansvilla i Parador de Nerja med 7 sovrum, 3 badrum och pool

2-plansvilla i Parador de Nerja med 7 sovrum, 3 badrum och en privat pool. Med söderläge. Belägen i ett lugnt bostadsområde i Nerja omgiven av liknande stora villor. Denna imponerande villa är endast en kort promenad från både centrum och Burrianastranden och säljs fullt möblerad. Villan har en bevisad bra hyreshistorik med betydande intäkter per år. Även perfekt som åretruntbostad. En unik egenskap hos denna villa är dess stora 10 m x 5.5 m privata pool. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 7 sovrum
Boarea + Biarea
300 m2 + 19 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning: Ett rymligt 27 m2 andra vardagsrummet, som ger avskildhet för ett separat gästområde och leder till ett andra kök och matplats. Det finns fyra sovrum med en gästtoalett, samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Övervåningen: ingång leder till en 32 m2 stor ljus och luftig öppen planlösning vardagsrum och matsal med en braskamin och luftkonditionering med värme med direkt tillgång till en 40 m2 stor "wrap around" terrass mot öster och söder idealisk för utomhusmiddagar. Det 12 m2 stora köket med granitskivor är modern och fullt utrustat. Dessutom finns det tre sovrrum med luftkonditionering som har värme och två badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Öppen spis
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla i Parador de Nerja med 7 sovrum, 3 badrum och en privat pool.
Med söderläge. Belägen i ett lugnt bostadsområde i Nerja omgiven av liknande stora villor. Denna imponerande villa är endast en kort promenad från både centrum och Burrianastranden och säljs fullt möblerad. Villan har en bevisad bra hyreshistorik med betydande intäkter per år. Även perfekt som åretruntbostad.
En unik egenskap hos denna villa är dess stora 10 m x 5.5 m privata pool.

Övriga byggnader

Garage om 19 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Stor 10 m x 5.5 m privat pool. Det finns parkeringsplats för många bilar bakom en säker elektrisk inhägnad tomt. Den privata muromgärdade trädgården ståtar med väl underhållna rabatter och gräsmatta, samt ett antal uppväxta palmträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Sophantering. ca 15 Euro/kv.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Parador de Nerja
Costa del Sol

Pris:
1 300 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
300 m2
Biarea:
19 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCZTM4312

Dela

Till toppen