Lägenhet 3:a i efterfrågade Paradorområdet Nerja

Lägenhet 3:a i efterfrågade Paradorområdet Nerja på Calle Hernando de Carabeo. Underbar charmig ombonad lägenhet med egen trädgård. en av mycket få i Parador. En välskött privat trädgård med uteplats, perfekt för middagar varma sommarkvällar. Lägenheten har tillgång till trevliga gemensamma trädgårdar och en härlig takterrass med pool och med några av de finaste vyerna över Medelhavet och endast en kort bit från stranden Carabeo och inte mer än en 5 minuters promenad till Balcon de Europa. Vidare finns det en stort privat garage mittemot fastigheten med gott om förvaring. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum som är öppet till ett ombonat uterum. Det öppna köket är fullt utrustat med moderna apparater och marmorbänkskivor. Båda sovrummen har garderober och badrummet är modernt inrett med en enorm duschkabin.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 6, hiss finns
Allmänt
Lägenhet 3:a i efterfrågade Paradorområdet Nerja på Calle Hernando de Carabeo. Underbar charmig ombonad lägenhet med egen trädgård. en av mycket få i Parador. En välskött privat trädgård med uteplats, perfekt för middagar varma sommarkvällar. Lägenheten har tillgång till trevliga gemensamma trädgårdar och en härlig takterrass med pool och med några av de finaste vyerna över Medelhavet och endast en kort bit från stranden Carabeo och inte mer än en 5 minuters promenad till Balcon de Europa. Vidare finns det en stort privat garage mittemot fastigheten med gott om förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Sophantering. ca 15 Euro/kv.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk ort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Parador de Nerja
Costa del Sol

Pris:
315 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CZTM4304S

Dela

Till toppen