Magnifik lyxvilla med pool i efterfrågade Puerto Del Capitan

Magnifik lyxvilla i två plan med pool i efterfrågade Puerto Del Capitan i Benahavís. En kvalitetsvilla i klassisk stil. Dubbelgarage. Boarea om ca 240 m2. Fyra sovrum och fyra badrum. Tomt om 1 095 m2 med stor pool. Bottenvåningen: Entré, hall, vardagsrum, kök med matplats, gästtoalett, en gästsovrumssvit, garage, terrasser, trädgård och pool. Övervåningen: Master bedroom med eget badrum och två sovrum med vardera ett badrum. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
240 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Villan i 2 plan som består av: Entré och hall, stort vardagsrum, matsal, ett fullt utrustat kök, fyra sovrum, fyra badrum och en gästtoalett. En täckt terrass och en övre öppen terrass nid huset, pergola och solterrass mot poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt och golvvärme.
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Magnifik lyxvilla i två plan med pool i efterfrågade Puerto Del Capitan i Benahavís. En kvalitetsvilla i klassisk stil. Dubbelgarage. Boarea om ca 240 m2. Fyra sovrum och fyra badrum. Tomt om 1 095 m2 med stor pool. Bottenvåningen: Entré, hall, vardagsrum, kök med matplats, gästtoalett, en gästsovrumssvit, garage, terrasser, trädgård och pool. Övervåningen: Master bedroom med eget badrum och två sovrum med vardera ett badrum.

Övriga byggnader

Garage med plats för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1095 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool med poolområde.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): 1 006 Euro/år..
Samfällighetsavgift: 285 Euro/mån.
Sophantering: 18 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I den pittoreska kommunen Benahavís, känd för sin charm, naturlig skönhet och överflöd av restauranger, ligger en orörd oas, Monte Mayor, ett paradis som bara väntar på att bli upptäckt. Med 900-talets moriska ruiner som pryder landsbygden i ett område rikt på ett rikt kulturarv. Tillräckligt nära kusten med dessa berömda glamorösa orter, stränder, nattliv och bekvämligheter, men ändå avskilt nog att erbjuda en lugn oas.

Inbäddat i en dal, högt uppe i bergen i Benahavís ligger Monte Mayor. Denna exklusiva bostadsområde, med 24/7 privat säkerhet, med några av de bästa utsikterna över Medelhavet, afrikanska kusten och Gibraltar samt den fantastiska bergskedjan och den omgivande andalusiska landsbygden, som är hem för många arter av vilda djur inklusive den majestätiska kungsörnen och rapphöns som lever ostört i deras livsmiljö i detta naturreservat.

Beläget i den gyllene triangeln (Marbella - Estepona - Benahavís), i ett eftertraktad område på Costa del Sol, är Monte Mayor en av de få platser som erbjuder exklusiva levande landsbygd och ändå är det bara en 15 minuters bilresa till kusten och till de livliga kustorterna Estepona, San Pedro, Puerto Banús och Marbella, där du kan hitta ett överflöd av bekvämligheter; exklusiva strandklubbar, strandbarer, köpcentra, äventyrsparker, nöjesparker, golfklubbor, ridskolor, raquet och Paddle tennis klubbar, kaféer, restauranger, barer och nattklubbar. Monte Mayor är bara en 45 minuters bilresa från både Málaga och Gibraltar internationella flygplatser, vilket gör det lätt att nå hela Europa och utanför.

Monte Mayor spänner över 330 hektar mark, varav 54% fortfarande är ett grönt bälte och därför orört. Den genomsnittliga tomtstorlek är cirka 3 000 m2 med en byggnadarea på 12%. Detta göra att området behåller sin naturliga skönhet och villaägare kan njuta av det utrymme och avskildhet de förtjänar.
Kommunikation
Till stranden: 3 km.
Till butiker: 1 km.
Till golf: 200 m.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Puerto Del Capitan, Benahavís
Costa del Sol

Pris:
1 395 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
240 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
1095 m2
Ref.nr
CCHKH282

Dela

Till toppen