Magnifik lyxvilla i modern stil end. 400 m från San Pedro Playa

Magnifik lyxvilla i modern stil endast 400 meter från stranden i ett av de säkraste och tystaste områdena av Marbella, San Pedro Playa. Villan står klar för inflyttning våren 2017. Det finns fyra sovrum, alla med ett eget badrum. Ett stort vardagsrum och matsal med en öppen spis och det finns ett state-of-the-art kök. Denna villa ligger på en anlagd tomt på nästan 800 m2 och kommer att ha en privat pool och carport för två fordon. Boarea om 210 m2 och med 257 m2 terrasser. Takterrassen med havsutsikt om 40 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
210 m2
Rumsbeskrivning
Villan i 2 1/2 plan som består av: Entré och hall, stort vardagsrum med matsal och öppen planlösning mot ett fullt utrustat kök, fyra sovrum, fyra badrum och en gästtoalett. En nedre delvis täckt terrass mot poolen, en öppen mellanterrass och en övre öppen takterrass om totalt 257 m2. Alla terrasser med söderläge.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2 1/2-plansvilla
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt och golvvärme.
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Magnifik lyxvilla i modern stil endast 400 meter från stranden i ett av de säkraste och tystaste områdena av Marbella, San Pedro Playa. Villan står klar för inflyttning våren 2017. Det finns fyra sovrum, alla med ett eget badrum. Ett stort vardagsrum och matsal med en öppen spis och det finns ett state-of-the-art kök. Denna villa ligger på en anlagd tomt på nästan 800 m2 och kommer att ha en privat pool och carport för två fordon. Boarea om 210 m2 och med 257 m2 terrasser. Takterrassen med havsutsikt om 40 m2.

Övriga byggnader

Carport med plats för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 792 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): Ännu ej fastställd.
Sophantering: ca 18 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Playa San Pedro de Alcántara är en långa rak och bred sandstrand stranden med en strandpromenad, cykelväg och en lugn urban tillfartsväg. Denna strand är aldrig trång på grund av sin storlek. Stranden erbjuder full service inklusive en Röda Korset första hjälpen post och många restauranger.

Dess höga krav på renhet och utmärkta faciliteter har givit stranden blå flaggan utmärkelse. Det finns gott om parkeringsplatser på båda sidor av gatan som löper längs hela stranden. Det finns också cykelvägar vid sidan av vägarna. Stranden gränsar mot Playa Cortijo Blanco i öster.
Kommunikation
Till San Pedrostranden: 400 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Playa San Pedro de Alcantara
Costa del Sol

Pris:
1 275 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
210 m2
Tomtarea:
792 m2
Ref.nr
CCHKH334

Dela

Till toppen