Exklusiv takvåning i tre plan 6 rum och kök med utomhusjacuzzi

Exklusiv rymlig takvåning i tre plan 6 rum och kök i La Heredia Madroñal, Benahavís. En av de största takvåningarna i komplexet, med massor av ljus, takterrass med utomhusjacuzzi, mellanterrass och en nedre terrass. Totalt 132 m2 terrasser och alla terrasser med utsikt över havet och bergen. Boarea om hela 296 m2. Elektriska fönsterluckor, öppen spis, med kassett, i vardagsrummet. Carport och separat garage med förrådsdel om 45 m2. förråd. Mindre än 10 min. bilfärd till alla stormarknader och skolor. 15 minuter till stranden. Möblerna är förhandlingsbara. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
296 m2 + 45 m2
Rumsbeskrivning
Fyra sovrum, tre badrum, gästtoalett, vardagsrum, matsal och fullt utrustat kök. En av de största takvåningarna i komplexet, med massor av ljus, takterrass med utomhusjacuzzi, mellanterrass och en nedre terrass. Totalt 132 m2 terrasser och alla terrasser med utsikt över havet och bergen. Boarea om hela 296 m2. Elektriska fönsterluckor, öppen spis, med kassett, i vardagsrummet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Exklusiv rymlig takvåning i tre plan 6 rum och kök i La Heredia Madroñal, Benahavís. Fyra sovrum, tre badrum, gästtoalett, vardagsrum, matsal och fullt utrustat kök. En av de största takvåningarna i komplexet, med massor av ljus, takterrass med utomhusjacuzzi, mellanterrass och en nedre terrass. Totalt 132 m2 terrasser och alla terrasser med utsikt över havet och bergen. Boarea om hela 296 m2. Elektriska fönsterluckor, öppen spis, med kassett, i vardagsrummet. Carport och separat garage med förrådsdel om 45 m2. förråd. Mindre än 10 min. bilfärd till alla stormarknader och skolor. 15 minuter till stranden. Möblerna är förhandlingsbara.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2000
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
611

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 677 Euro/mån.
Fastighetsskatt (IBI): 1 401 Euro/år.
Sophantering: ca 18 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Quinta ligger i hjärtat av Golfdalen, bara tio minuters körtid från Puerto Banús och femton minuters körtid från Marbella, de mest kända exklusiva turistmålen på Costa del Sol.
Kommunikation
Till stranden: 2-5 km.
Till butiker: 2-5 km.
Till golf: 300 meter.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Heredia Madroñal, Benahavís
Costa del Sol

Pris:
1 100 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
296 m2
Biarea:
45 m2
Ref.nr
CCHKHP373

Dela

Till toppen