Exklusiv takvåning i två plan 4:a i eftertraktade La Quinta Golf

Exklusiv rymlig takvåning i två plan 4:a i eftertraktade La Quinta Golf i Benahavís. En av de största takvåningarna i komplexet, hörnlägenhet med massor av ljus, takterrass runt hela lägenheten och utsikt över havet, bergen och golf. Golvvärme (inte i sovrummen), elektriska fönsterluckor, öppen spis, med kassett i vardagsrummet, utomhusjacuzzi, och sommarkök på övervåningen, en nedre terrass och möjlighet att sätta in en hiss. En garageplats och ett förråd. Mindre än 10 min. bilfärd till alla stormarknader och skolor. 15 minuter till stranden. Möblerna är förhandlingsbara. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
196 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Boarea om hela 196 m2 med exklusiva material som crèmefärgade marmorgolv. Stort vardagsrum med matsal, tre stora sovrum och tre påkostade badrum. Takterrass och en nedre terrass med söderläge om totalt 179 m2. Utomhusjacuzzi och sommarkök på takterrassen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Exklusiv rymlig takvåning i två plan 4:a i eftertraktade La Quinta Golf i Benahavís. En av de största takvåningarna i komplexet, hörnlägenhet med massor av ljus, takterrass runt hela lägenheten och utsikt över havet, bergen och golf. Golvvärme (inte i sovrummen), elektriska fönsterluckor, öppen spis, med kassett i vardagsrummet,
utomhusjacuzzi, och sommarkök på övervåningen, en nedre terrass och möjlighet att sätta in en hiss. En garageplats och ett förråd. Mindre än 10 min. bilfärd till alla stormarknader och skolor. 15 minuter till stranden. Möblerna är förhandlingsbara.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2000
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
611

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 303 Euro/mån.
Fastighetsskatt (IBI): 1 399 Euro/år.
Sophantering: ca 18 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Quinta ligger i hjärtat av Golfdalen, bara tio minuters körtid från Puerto Banús och femton minuters körtid från Marbella, de mest kända exklusiva turistmålen på Costa del Sol.
Kommunikation
Till stranden: 2-5 km.
Till butiker: 2-5 km.
Till golf: 300 meter.
Till flygplatsen: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Quinta
Costa del Sol

Pris:
895 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
196 m2
Biarea:
20 m2
Ref.nr
CCHKHP121

Dela

Till toppen