Helt nya lägenheter i Casares endast 1 000 m från stranden

Helt nya lägenheter i Casares endast 1 000 m från stranden från fantastiska 139 000 Euro med panoramautsikt. Detta fastighetsprojekt är helt unikt och sträcker sig genom över 40.000 m2 med exotiska trädgårdar, pooler och vackert landskap. Ett projekt med en mycket tilltalande design av vita linjer och mjuka konturer som för tankarna till Medelhavets sköna tillvaro. Hör med oss om lediga lägenheter, information, pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheterna har privat garageplats under huset med förråd, marmorgolv, air condition med varm och kall reglering, satellit-TV, med mera.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Helt nya lägenheter i Casares endast 1 000 m från stranden från fantastiska 139 000 Euro med panoramautsikt. Detta fastighetsprojekt är helt unikt och sträcker sig genom över 40.000 m2 med exotiska trädgårdar, pooler och vackert landskap. Ett projekt med en mycket tilltalande design av vita linjer och mjuka konturer som för tankarna till Medelhavets sköna tillvaro. Hör med oss om lediga lägenheter, information, pris och läge.

Det kristallklara vattnet i lagunen och det vackra landskapet som omger är ett paradis för många vattensporter, såsom paddel surfing, paddling, segling, kite surfing och vindsurfing, osv …

Detta är det första Lagunprojektet som byggs i Europa, En milstolpe av en unik byggnadsutveckling som kan få vem som helst att drömma sig bort.

Allt byggt i modern medelhavsstil i Casaresområdet, en privilegierad zon längs Costa del Sol med närheten till Marbella.

Den första fasen av projektet erbjuder nu 100 st. exklusiva 2- och 3- sovrumslägenheter med spektakulära terrasser och otrolig utsikt.

Runt lagunen finns artificiella stränder, duschar och all tänkbar lyx för den ultimata komforten.


2 -3 sovrum från ca 75 m2 bostadsyta till de större på 130 m2 plus stora terrasser.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Casares är en ort och kommun i Málagaprovinsen i Andalusien i södra Spanien. Centralorten har cirka 2 500 invånare.
Kommunikation
Till stranden: 1 km.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.
Parkering
En garageplats per lägenhet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Casares
Costa del Sol

Pris:
139 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Ref.nr
CCNEPIAL

Dela

Till toppen