Nya lyxlägenheter 3.or - 5:or granne med stranden

Nya lyxlägenheter 3.or - 5:or granne med stranden belägna på den övre delen av Los Monterosstranden, öster om Marbella. Denna exklusiva urbanisering skryter med lyxig design och är byggd med förstklassiga material. Hela komplexet består av endast 45 lägenheter med två, tre och fyra sovrum och duplex. Pris från 895 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter, information, pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheterna har direkt utsikt över stranden och havet. Dessutom inkluderar lägenheterna ett antal exklusiva egenskaper som:

* Creamfärgade marmorgolv.

* Golvvärme i hela lägenheten.

* Hemunderrättelsesystem

* Fullt utrustat kök.

* Säkerhetsdörrar.

*.Satellit TV.

* Larm, säkert och videoövervakningssystem i hela urbanisering och 24 timmars bevakning.

* Garage för två bilar och ett förråd.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Nya lyxlägenheter 3.or - 5:or granne med stranden belägna på den övre delen av Los Monterosstranden, öster om Marbella. Denna exklusiva urbanisering skryter med lyxig design och är byggd med förstklassiga material. Hela komplexet består av endast 45 lägenheter med två, tre och fyra sovrum och duplex. Pris från 895 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter, information, pris och läge.

Lägenheterna på bottenvåningen, mellersta våningen lägenhet och takvåningar tillgängliga.

Några av de exceptionella egenskaper dessa lägenheter har att erbjuda omfattar rymlig planlösning, fullt utrustat kök utrustat med Gaggenau elektrohushållsmaskiner, hydromassage badkar och jacuzzi.

Detta är en sluten gemenskap och har förstklassiga installationer och toppmoderna säkerhetsövervakningssystem.

Med direkt tillgång till stranden och havet, och erbjuder fantastiska berg och havsutsikt samt utsikt över Gibraltar och Afrika.

Denna urbanisering har mer än 10.000 m2 lummiga tropiska trädgårdar och en utomhuspool med fantastisk utsikt. Gate community som styrs av 24 h säkerhetsövervakning.

Trädgårdarna är omgivna av små gångbanor där man kan njuta av stillhet och möjlighet att ta in en fantastisk havsutsikt och lyxiga omgivningar.

Urbaniseringen ligger inne i Los Monteros naturreservat och garanterar fullständig avskildhet och lugn för lägenhetsinnehavarna.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Marbella är känd som en glamorös semesterort och är en favoritplats för de rika och berömda, med draghjälp från utländska medborgare som är förförda av de rika och berömdas livsstil. Men det finns gott om vanligt folk att se på och njuta av södra Spaniens svar på St Tropez.

Marbella har med hjälp av bergskedjan Sierra Blanca (högsta punkt 1215 ö h) ett speciellt microklimat som faktiskt gör att staden temperaturmässigt skiljer sig ganska kraftigt mot närliggande orter. När det kan bli lite kallt och blåsigt i närliggande städer som Fuengirola och Estepona ligger Marbella väl inbäddad med högre temperaturer.
Kommunikation
Till stranden: Precis vid stranden.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.
Parkering
Två garageplatser per lägenhet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Marbella
Costa del Sol

Pris:
895 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Ref.nr
CCNEPILM

Dela

Till toppen