Fint påkostat Townhouse i 2 plan i Torrox Pueblo

Fint påkostat Townhouse i 2 plan i Torrox Pueblo. Med österläge. Torrox Pueblo är en vitkalkade andalusiska by bara 5 minuters bilresa till kusten vid Torrox Costa med sin strandpromenad, Medelhavet och med många affärer, barer och restauranger. Fastigheten ligger nära det populära San Roquetorget. Det finns en stor allmän parkeringsplats i närheten. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox Pueblo. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Nerja och Torrox.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
65 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av ett rymligt 20 m2 stort vardagsrum och matsal med A/C som leder till ett kontor, alterwnativt ett tredje mindre sovrum och 7 m2 terrass med österläge och utsikt över bergen. Ett exklusivt handbyggt skräddarsytt kök med svarta granitskivor, avhärdare, gasspis med elektrisk ugn, inbyggd mikrovågsugn och stor amerikansk stilkyl och frys. Det finns en tvättstuga med access från köket. Det 11 m2 stora sovrummet har inbyggda garderober och en Juliettebalkong. Det finns ett 8 m2 gästsovrum. Den moderna badrummet har både dusch och badkar.

Vid ingången finns en liten österläge terrasserad trädgård med förvaringsutrymmen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Fullt utrustat kök

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas lackerad aluminium
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fint påkostat Townhouse i 2 plan i Torrox Pueblo. Med österläge. Torrox Pueblo är en vitkalkade andalusiska by bara 5 minuters bilresa till kusten vid Torrox Costa med sin strandpromenad, Medelhavet och med många affärer, barer och restauranger. Fastigheten ligger nära det populära San Roquetorget. Det finns en stor allmän parkeringsplats i närheten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Torrox
Costa del Sol

Pris:
145 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
65 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCZTM4288

Dela

Till toppen