Rymlig 4:a duplex penthouse i New Golden Mile vid stranden

Rymlig 4:a duplex penthouse i New Golden Mile granne med stranden. Rymlig och superkvalitet takvåning, direkt söderläge och fin havsutsikt från övre terrassen. Terrasser om totalt 97 m2 och 190 m2 boarea. Två parkeringsplatser i garage under byggnaden och ett förråd. Marmorgolv, A / C med värme, golvvärme i badrummen, satellit-TV. Gate community vid stranden med 24 timmars bevakning. Flera utomhuspooler, gym, Social Club på sommaren, vackra gemensamma trädgårdar. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
190 m2 + 20 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av:

Huvudvåningen
Vardagsrum och matsal med direkt tillgång till terrassen, fullt utrustat kök med tvättstuga, en gästsovrumssvit och ett annan gässovrum med separat badrum.

Övervåningen
Master bedroom med walk-in closet, stor terrass med grill och havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum, varav ett ensuite till Master bedroom.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Rymlig 4:a duplex penthouse i New Golden Mile granne med stranden. Rymlig och superkvalitet takvåning, direkt söderläge och fin havsutsikt från övre terrassen. Terrasser om totalt 97 m2 och 190 m2 boarea. Två parkeringsplatser i garage under byggnaden och ett förråd. Marmorgolv, A / C med värme, golvvärme i badrummen, satellit-TV. Gate community vid stranden med 24 timmars bevakning. Flera utomhuspooler, gym, Social Club på sommaren, vackra gemensamma trädgårdar.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
New Golden Mile är namnet på området mellan San Pedro del Alcantara och Estepona. Ett namn som är lånat från det berömda och ursprungliga Golden Mile, som ligger mellan Marbella centrum och Puerto Banús. Dock är New Golden Mile intressant med sin egen karaktär och består av ett antal orter och urbanisationer belägna på endera sidan av kustvägen. Det finns många intressanta platser inklusive både strand och golf, som är populär bland både invånare och icke bofasta. Golfbanorna inkluderar El Paraiso, och Atalaya, som är omgivna av kvalitetsvillor och lägenheter varav många har en fantastisk utsikt ner mot kusten.

Selwo Aventura natur- och viltreservat är en stor turistattraktion på New Golden Mile. Perfekt för både barn och vuxna och väl värt ett besök.
Kommunikation
Till stranden: 200 meter.
Till butiker: 1 000 meter.
Till golf: 1 - 5 km.
Till flygplatsen: 85 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

New Golden Mile
Costa del Sol

Pris:
675 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
190 m2
Biarea:
20 m2
Ref.nr
CHWLP1023

Dela

Till toppen