Rymliga penthouse duplex till salu i Sierra Blanca i prestigefullt område

Rymliga penthouse duplex i Sierra Blanca belägna i ett av de mest prestigefyllda och privata delarna av Marbella. Urbanisationen ligger bara några få minuter från centrala Marbella, Puerto Banús och de mest exklusiva golfbanorna. Med sitt upphöjda läge, stoltserar urbanisationen med en otrolig utsikt över Medelhavet. På området finns två utomhuspooler, tre spa, gym, inomhuspool, bastu, turkiskt bad och relaxavdelning. Lägenheterna erbjuder lyxiga funktioner som golvvärme, luftkonditionering, hemunderrättelsesystem och jacuzzi i alla badrum, 24-timmars säkerhet och videoövervakning. Även privat garage för 2 bilar och ett förrådsutrymme, vilket lätt kan omvandlas till en vinkällare, hemmabio eller till exempel ett gym. Med privat pool till lägenheterna med 3-4 sovrum. Bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea:
197 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
0 av 2, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Sierra Blanca
Costa del Sol

Pris:
872 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
197 m2
Ref.nr
CHWLP1018

Dela

Till toppen