Nyproduktion av moderna villor med pool nära strand och hav till salu i La Duquesa

Nyproduktion av moderna villor med pool nära strand och hav till salu i La Duquesa. Endast 9 villor kvar till salu i 1 och 2 plan. Området gör det möjligt att bo i en idyllisk miljö, där du kan njuta av soluppgångens skönhet och charmen med den södra solnedgången varje dag. En obeskrivlig sensation för naturälskare. Den omgivande miljön smälter in i en praktfull villadesign av högsta kvalitet, där ingen detalj kommer att saknas för att skapa den perfekta miljön. Belägna på en av de bästa platserna på Costa del Sol, i det eftertraktade området La Duquesa med sin berömda marina och en uppsjö av service, butiker och fina restauranger. I köpet ingår pool. Frånpris 1 387 066 Euro. Hör med oss om lediga tomter, pris, planritningar och placering. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i La Duquesa. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
242 m2
Rumsbeskrivning
Villorna kommer att bestå av entréhall, stora vardagsrum med öppen planlösning med ett modernt kök, som leder direkt ut till trädgården med pool, fyra sovrum, fyra badrum, övre och nedre terrass.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2023
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 802 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Duquesa ligger på den västra sidan av Costa del Sol mellan Estepona och Sotogrande. La Duquesa tillhör kommunen Manilva och anses vara en av Costa bäst bevarade hemligheter. Den vackra och lugna småbåtshamn byggdes i en stil av en andalusisk vit by och marinan mellan två rena blåflaggade stränder med fantastiska promenadvägar som ger tillgång till orörda, aldrig överfulla stränder och underbara chiringuitos (strandbarer).

Marinan är centrum för samhällslivet i detta område. Hamnen har ett brett utbud av bekvämligheter lokala och internationella restauranger, barer, kaféer och små butiker. Hamnen i sig är en fungerande småbåtshamn och används av både fritidsbåtar och lokala fiskare. Det finns en fullt kvalificerad RYA akademi som ger kurser för segling, motorbåt och dykning. Andra vattenaktiviteter som finns i hamnen är båtturer, fisketurer, segling och delfin spotting.

Strax utanför marinan finns La Duquesa Golf & Country Club, som är en fantastisk golfbana designad av den berömde Robert Trent Jones. Inom 10 minuters bilfärd finner man flera mästerskapsbanor, inklusive den världsberömda Valderrama, hem för Andalucíens golfmästare och den vackra Golf Resort i Finca Cortesin hem för Volvo World Match Play Championships.

Eftersom turismen utvecklades senare på denna del av kusten, var denna charmiga hamn lämnats ifred av de höga turisthotell och som sådan, har detta område en mer avslappnad och fridfull atmosfär än andra delar av Costa del Sol.
Kommunikation
Málaga flygplats: 90 km.
Närservice
La Duquesa har all service, restauraner, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

La Duquesa
Costa del Sol

Pris:
1 387 066 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
242 m2
Tomtarea:
802 m2
Ref.nr
CCHSRDOOV

Dela

Till toppen