Nyproduktion av moderna villor med pool från endast 790 000 Euro till salu i Sotogrande

Nyproduktion av moderna villor med pool från endast 790 000 Euro till salu i Sotogrande. Totalt 11 villor på rymliga tomter om 850 m2 kommer att uppföras. Belägna på en av de bästa platserna på Costa del Sol, i det eftertraktade området La Paloma nära de bästa stränderna och endast 7 minuter till exklusiva Sotogrande. I området finns golfbanor i världsklass, många restauranger, tennis- och poloklubbar, segling och många oförstörda stränder i närheten. Det förtrollande området La Duquesa är också bekvämt beläget endast 5 minuter med bil, med sin berömda marina och en uppsjö av service, butiker och fina restauranger. Området har oförstörd natur och autentisk lokal karaktär, samtidigt som området delar det fantastiska klimatet med resten av Costa del Sol. 11 villor i modern stil med modern design uppdelade på 2 våningar. I köpet ingår pool. Priser mellan 790 000 till 1 100 000 Euro. Först till kvarn gäller. Hör med oss om lediga tomter, pris, planritningar och placering. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.Kontakta oss för att köpa hus i Sotogrande. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
1 m2
Rumsbeskrivning
Villorna kommer att bestå av entréhall, stora vardagsrum med öppen planlösning med ett modernt kök, som leder direkt ut till trädgården med pool, tre sovrum, tre badrum, (med möjlighet till ett 4:e sovrum mot ett tillägg om 40 000 Euro), takterrass och nedre terrass.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med takterrass
Byggnadsår
2023
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 850 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sotogrande är en ort på Costa del Sol. Sotogrande ligger i provinsen Provincia de Cádiz och regionen Andalusien, i den södra delen av landet, 500 km söder om huvudstaden Madrid. Terrängen runt Sotogrande är varierad. Havet är nära Sotogrande åt sydost. Den högsta punkten i närheten är 267 meter över havet, 4,5 km nordväst om Sotogrande. Närmaste större samhälle är La Línea de la Concepción, 13,6 km söder om Sotogrande. Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 18 °C. Den varmaste månaden är juli ånad, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste månaden är februari månad, med 10 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 729 millimeter. Den regnigaste månaden är november månad, med i genomsnitt 151 mm nederbörd, och den torraste månaden är juli månad , med 1 mm nederbörd.
Kommunikation
Málaga flygplats: 108 km.
Närservice
Sotogrande har restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Sotogrande
Costa del Sol

Pris:
790 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
1 m2
Tomtarea:
850 m2
Ref.nr
CCHSROSLP

Dela

Till toppen