Nyproduktion av 37 Townhouse med gemensam pool och front havsutsikt till salu i Torrox Costa

Nyproduktion av 37 Townhouse med gemensam pool och front havsutsikt till salu i Torrox Costa. Området El Mirador, den bäst bevarade hemligheten på Costa del Sol. Ett bostadsområde med högsta kvalitet, varifrån man kan njuta av en fantastisk utsikt över Medelhavet. Projektet ligger i Torrox Costa, ett litet hörn av Costa del Sol, som gränsar till Nerja, endast 5 minuter med bil. Hör med oss om lediga hus, placering, planritningar och pris. Kontakta oss för att köpa hus i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Torrox och Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
3 sovrum, 3 badrum, 3-4 stora terrasser och 2 parkeringsplatser. Alla hus kommer att att ha hemautomation (öppna dörrar, persienner, slå på luftkonditionering m.m.). Kök utrustade med Electrolux köksmaskiner (diskmaskin, köksfläkt, ugn, kyl-frys och induktionshäll. Hus solceller och geotermisk energi.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Byggnadsår
2022
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
991 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en mycket trevlig plats öster om Málaga som ligger i ett område med mikroklimat. För några år sedan jämförde Meteogroup klimatet mellan 21 utvalda platser runt Medelhavet. Det visade det sig att Torrox Costa hade bästa klimatet. Här ligger årets genomsnittstemperatur på 18 grader och det skiljer bara 11 grader mellan Torrox genomsnittstemperaturer vintertid som sommartid. För tio år sedan togs beslutet vid kommunen att använda slogan ”Europas bästa klimat”. Det fanns bevis för det i Meteogroups vetenskapliga studie som garanterade platsen status med ”bästa klimatet i Europa”.

Torrox nämns inom flera områden som en kommun med struktur och ordning. Bland annat var de först med att utdela böter till badgäster som reserverade plats tidigt på morgonen för att sedan gå hem och återvända efter frukosten. Det skapade bekymmer för renhållning och strandpersonal som skulle få stranden i tipp topp. Förordningen som kom år 2014 gav en ökad medvetenhet hos invånare och turister att det är många som vill njuta av strandlivet och en rättighet som delas av alla. Inte bara av de som bor nära stranden och ockuperar sin plats nära vattenbrynet innan badgäster från inlandet kommer.

Torrox Costa, på Costa del Sol, är en boplats med gamla anor, och än idag återstår tydliga spår efter romarna och morerna.
Torroxområdet består av två utmärkande centralorter, just Torrox Costa, som idag är den mer moderna kustorten med allt vad det innebär med faciliteter och infrastruktur. Den andra orten 4 kilometer uppåt mot inlandet är Torrox Pueblo den charmiga byn med vitkalkade hus, trånga gator och flera byggnader av historiskt intresse, som till exempel kyrkorna Iglesia de la Encarnacion och Iglesia de San Roque från 1500-talet.

Byns invånare, det vore ju inte Andalusien annars, är mycket glada i alla sina årliga festivaler, som till exempel: den nationella februarikarnevalen, majfestivalen Cruces de Mayo, Quema de Los Júas i juni, eller den speciella Fiesta de Migas som anordnas den sista söndagen före jul.
Kommunikation
Bra bussförbindelser.
Närservice
Nära till all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
440 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHSMELMI

Dela

Till toppen