Townhouse att renovera till salu i Nerja

Townhouse att renovera till salu i Nerja. Townhouse i andalusisk stil, med mycket karaktär, byggt på 2 våningar och beläget i hjärtat av gamla stan Nerja, några minuters promenad från stranden och Balcón de Europa. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 8 sovrum
Boarea:
234 m2
Rumsbeskrivning
Huset har 2 våningar och 2 separata ingångar.
Bottenvåningen består av 5 sovrum, kök, vardagsrum, ett badrum, ett förråd och innergård.
Övervåningen består av 3 sovrum, vardagsrum, kök, ett badrum, terrass och en uteplats.
Huset har söderorientering och utsikt över byn.
Detta hus har 234 m2 byggarea, plus 40 m2 terrass och uteplats.
Huset är fördelat på 8 sovrum, 2 badrum, 2 vardagsrum, 2 kök, olika terrasser och uteplats.
Huset byggdes år 1958.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
1958
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 40 m2
Typ:
Terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
935 Euro/år.
Samfällighetsavgift
720 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk kustort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Nerja är en mysig kustort ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det alltid 1-2 grader varmare i Nerja än i Malaga. Hit reser man enklast med någon av alla direktflyg till Malaga. Från Malaga kan man åka taxi (ca 70 euro), ta buss eller hyra en bil för att ta sig till Nerja.

Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. Det bor också en stor andel bofasta här vilket också bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt.

Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att man nästan helt saknar hög bebygelse. I stadskärnan är finns det bara två- och trevåningshus. Och även om det finns stora hotell i utkanten av Nerja så smälter dom ändå in i stadsbilden på ett behagligt sätt.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Strax efter den största stranden, Burriana beach, börjar en gågata som heter Calle Hernando de Carabeo. Gatan slingrar sig fram och då och då skymtar man havet i gliporna mellan de låga husen. På vägen hittar man mest bostadshus, men också några restauranger, grönsakshandlare och klädaffärer. I slutet av gatan hittar man Nerjas hjärta – Balcón de Europa.

Om man kommer med bil till Nerja så finns det en stor parkering bakom husen som ramar in gågatan Calle Hernando de Carabeo. Här finns det gott om plats att parkera, men glöm inte att ta med mynt till betalautomaten vid bommarna.

För att ta sig till Nerja flyger man enklast till Málaga och fortsätter sedan därifrån med bil till Nerja.
Kommunikation
Bra bussförbindelser.
Närservice
Nära till all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Nerja
Costa del Sol

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
234 m2
Tomtarea:
40 m2
Ref.nr
CCHSMCA17

Dela

Till toppen