3:a i Torrox Costa med underbar havsutsikt och direk söderläge

3:a i Torrox Costa med underbar havsutsikt och med direkt söderläge. Med två sovrum, ett badrum och en gemensam pool på området. Lägenheten ligger i ett lugnt, soligt läge med söderläge och med underbar utsikt över havet, precis ovanför stranden och inom bara några minuters bilresa från Nerja och Torrox Costa centrum. Lägenheten har en stor terrass, delvis öppen och delvis täckt och med fantastisk havsutsikt. Bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Nerja och Torrox.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
56 m2
Rumsbeskrivning
Boendet består av: Entré, vardagsrum och matsal, dubbel isolerglasdörrar öppnar upp mot terrassen och med den bekväma öppen planlösning vardagsrum och matsal med luftkonditionering och ett valv in mot köket. Den lilla inre hallen leder till ett badrum och två sovrum (båda med inbyggda garderober), en med dörrar till terrasse och båda med luftkonditionering.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 4, hiss finns
Allmänt
3:a i Torrox Costa med underbar havsutsikt och med direkt söderläge. Med två sovrum, ett badrum och en gemensam pool på området.
Lägenheten ligger i ett lugnt, soligt läge med söderläge och med underbar utsikt över havet, precis ovanför stranden och inom bara några minuters bilresa från Nerja och Torrox Costa centrum. Lägenheten har en stor terrass, delvis öppen och delvis täckt och med fantastisk havsutsikt. Bör definitivt ses.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Öppen spis
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: 1 800 Euro/år.
Fastighetsskatt (IBI): 250 Euro/år.
Sophantering. ca 15 Euro/kv.

Närområde

Allmänt
Torrox är en kommun i provinsen Málaga i Andalusien , Spanien . Torrox har en befolkning på 12.901 invånare (2004) och en yta på 50,49 km ². Själva staden är uppdelad i två sektioner: Torrox Costa vid havet och Torrox Pueblo, 4 km inåt landet. Torrox är belägen i närheten av Nerja och har mottot "det bästa klimatet i Europa".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
155 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
56 m2
Ref.nr
CCZTM2005

Dela

Till toppen