4-rumslägenhet front mot havet till salu i efterfrågade El Higueron, Fuengirola

4-rumslägenhet front mot havet och stranden till salu i efterfrågade El Higueron, Fuengirola. Lägenheten ligger i ett exklusivt område som har gemensam pool och trädgård och även jacuzzi, gym och spa. Med tillhörande garage. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fuengirola. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
148 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 4-rumslägenhet bestående av entréhall, vardagsrum och matsal, tre sovrum, två badrum och en terrass om hela 50 m2 med front havsutsikt.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 8, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus med garage och källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
589 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Kuststaden Fuengirola ligger 30 km från Marbella och 18 km från Torremolinos. Malaga flygplats ligger 31 km bort i öst. Fuengirola har en befolkning på mer än 65 500 invånare, där av en fjärdedel är utlänningar. Staden tar emot ett stort antal turister varje år. Fuengirola har ett subtropiskt Medelhavsklimat med en medeltemperatur på ca. 18 grader.

Fuengirola är en livlig stad med massor av olika faciliteter både för turister och för dem som bor där. Det finns många butiker i centrum, ett nytt köpcentrum, två biografer och på tisdagar äger Costa del Sols största loppmarknad rum här. Det finns ett stort utbud av både spanska och internationella restauranger och nattlivet är väl värt att utforska. Moriska slottet vid stranden har en fantastisk utsikt och här organiseras ett flertal festivaler under året. De romerska baden är också något spännande att utforska. Fuengirola Zoo är en av de bästa i världen med otroliga skapade miljöer inspirerat från Afrika, Asien och Madagaskar. I Fuengirola finns också en skatepark, vilken anses vara en av de bästa i Europa.

Fuengirola har en väldigt fin strandpromenad som går längs den 8 km långa sandstranden. För sportentusiaster finns det möjlighet att dyka, segla och spela golf.
Kommunikation
Malaga flygplats: 31 km.
Närservice
Stranden: 800 meter
Shopping: 500 meter.
Sjukhus: 1 km.
Skola: 1 km.
Centrum. 500 meter
Golf: 1 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Fuengirola
Costa del Sol

Pris:
695 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
148 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCEU55033

Dela

Till toppen