Fin renoverad 3-rumslägenhet till salu i La Carihuela, Torremolinos

Fin renoverad 3-rumslägenhet till salu i La Carihuela, Torremolinos. Lägenheten är belägen i ett lugnt område och har både utsikt över trädgård och hav. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Torremolinos. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
83 m2
Rumsbeskrivning
3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum, stort kök med matplats, två sovrum, ett badrum. Balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
4 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
1964
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
550 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
La Carihuela var från början en fiskeby men i takt med att Torremolinos blev altmer populär som semesterdestination, är La Carihuela idag mer känd för dess stora sandstrand. Under ett besök här kan man utforska det som finns kvar av den gamla fiskebyn eller njuta av en simtur i den naturligt skyddade hamnen. Området har på senare tid också blivit mer och mer populärt bland matälskare.

Innan man beger dig till stranden kan det vara en bra idé att strosa ner från Torremolinos för att se de gamla byggnaderna i La Carihuela. Byn var en stillsam boplats fram till 1970-talet då inrättandet av strandpromenaden gjorde att Torremolinos blev populärt bland turister.

När du går längs kusten kommer du stöta på många olika restauranger längs vägen. La Carihuelas utmärkta matkultur har gjort byn till ett hett resmål för matälskare. Prova bland annat "pescaíto frito" (stekt fisk), som är den lokala delikatessen.

Sedan kan du slå dig ner någonstans längs den två kilometer långa stranden. Den gyllene sanden leder ner till långgrunt, lugnt vatten som bjuder in till roliga vattenlekar. Strandvakter patrullerar också längs stranden och ser till att alla som njuter av solen och havet kan göra det utan att behöva vara oroliga.

Stranden är fullt utrustad med allt man kan önska sig. Man kan hyra en solstol för dagen och jobba på brännan under solen som ligger på året runt, eller göra det enkelt för sig genom att lägga ner en handduk var man vill. Det går också att hyra vattensportutrustning.

Om man följer stranden kommer du till Benalmádena som erbjuder ännu mer underhållning. Här kan man ta lektioner i segling, ge sig iväg på en dykningsexkursion eller hyra en båt för att utforska Andalusiens kustlinje. Hamnen i strandens södra ända ståtar även med akvariet Sea Life Benalmádena, där man har möjligheten att se olika havsvidunder.

Det erbjuds parkering nära La Carihuela, men det kan vara svårt att hitta en bra plats under högsäsongen i juli och augusti. Stranden ligger en cirka 20 minuters promenad från centrala Torremolinos.
Närservice
Stranden: 200 meter
Shopping: 100 meter.
Sjukhus: 1 km.
Skola: 1 km.
Centrum. 100 meter
Golf: 1 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

La Carihuela, Torremolinos
Costa del Sol

Pris:
255 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
83 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCEU55008

Dela

Till toppen