Härlig villa med pool till salu i Mezquitilla

Fantastisk villa som vi hittar i staden Mezquitilla, på Costa Tropical, Mezquitilla är en stad som delvis tillhör kommunen Vélez-Málaga, och en del av den tillhör kommunen Algarrobo, båda i provinsen Malaga, Andalusien, Spanien. Hotellet ligger i enklaven Lagos, till vänster om floden Algarrobos mynning. Detta är en gammal liten by av fiskare och jordbrukare där turismens verksamhet har fått allt större betydelse på grund av dess kustnära läge. Kontakta oss för att köpa hus i Mezquitilla. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
281 m2
Rumsbeskrivning
Den första våningen består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis som värmer hela huset, öppet kök, 1 sovrum, 1 badrum, andra våningen består av 3 sovrum, ett av dem med eget badrum och 1 badrum med badkar. Boendet har solpaneler och har sydlig orientering. 2 minuter från havet, med vacker havsutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 000 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Tomtbeskrivning
Fastigheten har en tomt på 2 000 m2 med trevlig trädgård, grillplats, privat garage för 2 bilar, privat pool på 12 m x 7m med utomhusdusch, en utomhustoalett .
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
2 742 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Mezquitillastranden i Algarrobo ligger 38 km utanför provinsens huvudstad Málaga. Tillsammans bildar stränderna i Algarrobo och Mezquitilla Algarrobokusten. Den här stranden består av småsten och är 650 meter lång, har en genomsnittlig bredd på 20 meter och har vanligtvis måttliga vågor. Beläget i ett semi-urbant område utan en strandpromenad, under högsäsong är det möjligt att hyra parasoller och solstolar.
Kommunikation
Málaga flygplats: 55 km.
Närservice
Mezquitilla och Mezquitillastranden har restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Mezquitilla
Costa del Sol

Pris:
735 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
281 m2
Tomtarea:
2 000 m2
Ref.nr
CCHSM1256

Dela

Till toppen