Modern villa med havsutsikt till salu i området Peñoncillo.i Torrox Costa

Modern villa med vacker havsutsikt till salu i området Peñoncillo.i Torrox Costa. Villan har sydlig orientering, sol hela dagen, mycket ljus. Här finns 3 våningar med privata terrasser och taktterrass. Boarea om 130 m2. Villa har solpaneler. Urbaniseringen byggdes år 2008 och har en gemensam pool med en kapacitet på 24 personer. Med god access från gatan med carport inne på tomten och omgiven av trädgårdar. Villan säljs möblerad. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Torrox Costa. Vi har ett stort utbud av lägenheter och hus i Torrox och Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entréhall, korridor, 4 sovrum, ett sovrum med eget badrum och med privat terrass, tre badrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med terrass med direkt havsutsikt, på taket av huset har chill out område, carport. Villan har solpaneler.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Byggnadsår
2008
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrasser

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
570 Euro/år.
Samfällighetsavgift
880 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Torrox är en mycket trevlig plats öster om Málaga som ligger i ett område med mikroklimat. För några år sedan jämförde Meteogroup klimatet mellan 21 utvalda platser runt Medelhavet. Det visade det sig att Torrox Costa hade bästa klimatet. Här ligger årets genomsnittstemperatur på 18 grader och det skiljer bara 11 grader mellan Torrox genomsnittstemperaturer vintertid som sommartid. För tio år sedan togs beslutet vid kommunen att använda slogan ”Europas bästa klimat”. Det fanns bevis för det i Meteogroups vetenskapliga studie som garanterade platsen status med ”bästa klimatet i Europa”.

Torrox nämns inom flera områden som en kommun med struktur och ordning. Bland annat var de först med att utdela böter till badgäster som reserverade plats tidigt på morgonen för att sedan gå hem och återvända efter frukosten. Det skapade bekymmer för renhållning och strandpersonal som skulle få stranden i tipp topp. Förordningen som kom år 2014 gav en ökad medvetenhet hos invånare och turister att det är många som vill njuta av strandlivet och en rättighet som delas av alla. Inte bara av de som bor nära stranden och ockuperar sin plats nära vattenbrynet innan badgäster från inlandet kommer.

Torrox Costa, på Costa del Sol, är en boplats med gamla anor, och än idag återstår tydliga spår efter romarna och morerna.
Torroxområdet består av två utmärkande centralorter, just Torrox Costa, som idag är den mer moderna kustorten med allt vad det innebär med faciliteter och infrastruktur. Den andra orten 4 kilometer uppåt mot inlandet är Torrox Pueblo den charmiga byn med vitkalkade hus, trånga gator och flera byggnader av historiskt intresse, som till exempel kyrkorna Iglesia de la Encarnacion och Iglesia de San Roque från 1500-talet.

Byns invånare, det vore ju inte Andalusien annars, är mycket glada i alla sina årliga festivaler, som till exempel: den nationella februarikarnevalen, majfestivalen Cruces de Mayo, Quema de Los Júas i juni, eller den speciella Fiesta de Migas som anordnas den sista söndagen före jul.
Kommunikation
Bra bussförbindelser.
Närservice
Nära till all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Torrox Costa
Costa del Sol

Pris:
340 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHSM1067

Dela

Till toppen