Vacker villa med pool och gästhus till salu i Fuente del Baden i Nerja

Vacker villa med pool och gästhus till salu i Fuente del Baden i Nerja. 3 sovrum med oberoende gästboende, privat pool ,rymliga terrasser och en attraktiv och rymlig trädgård endast 5 minuters bilresa från Nerjas centrum. Fastigheten ligger i den eftertraktade urbaniseringen Fuente del Baden fas 1, öster om Nerja. Det är bara 10 minuters promenad till byn och 5 minuters bilresa till stranden Burriana. Beläget på en stor tomt om hela 544 m2 med 88 m2 terrasser och en total boarea villa och gästhus om 130 m2. Villa och gästhus är i ett plan med enkel åtkomst från vägen eller fordon för funktionshindrade. Villan och gästhuset med dess teerrasser och pool har en sydlig orientering, som maximerar solljuset under hela dagen. Ingången till den muromgärdade tomten öppnar upp till parkeringsplatser för fordon. Trädgården omger sidorna och baksidan av fastigheten, med etablerade mogna fruktträd, blommande buskar och gräsmatta. Från den täckta terrassen har man tillgång till poolen, solterrassen, grillplats med trappa till taket, från vilken det finns panoramautsikt över Medelhavet och bergen. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
Huvudbyggnaden har entréhall, en matsal med öppen spis, ett vardagsrum med stora ljusa fönster och en dörr till den täckta terrassen och grillplatsen. Det stora köket med en extra ytterdörr kompletterar vardagsrummet. En liten hall skiljer de 2 sovrummen och det gemensamma badrummet åt.

Gästhuset har ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med gästhus
Byggnadsår
1986
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 544 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Tomtbeskrivning
Muromgärdad tomt .
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk kustort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Nerja är en mysig kustort ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det alltid 1-2 grader varmare i Nerja än i Malaga. Hit reser man enklast med någon av alla direktflyg till Malaga. Från Malaga kan man åka taxi (ca 70 euro), ta buss eller hyra en bil för att ta sig till Nerja.

Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. Det bor också en stor andel bofasta här vilket också bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt.

Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att man nästan helt saknar hög bebygelse. I stadskärnan är finns det bara två- och trevåningshus. Och även om det finns stora hotell i utkanten av Nerja så smälter dom ändå in i stadsbilden på ett behagligt sätt.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Strax efter den största stranden, Burriana beach, börjar en gågata som heter Calle Hernando de Carabeo. Gatan slingrar sig fram och då och då skymtar man havet i gliporna mellan de låga husen. På vägen hittar man mest bostadshus, men också några restauranger, grönsakshandlare och klädaffärer. I slutet av gatan hittar man Nerjas hjärta – Balcón de Europa.

Om man kommer med bil till Nerja så finns det en stor parkering bakom husen som ramar in gågatan Calle Hernando de Carabeo. Här finns det gott om plats att parkera, men glöm inte att ta med mynt till betalautomaten vid bommarna.

För att ta sig till Nerja flyger man enklast till Málaga och fortsätter sedan därifrån med bil till Nerja.
Kommunikation
Bra bussförbindelser.
Närservice
Nära till all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Nerja
Costa del Sol

Pris:
555 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
544 m2
Ref.nr
CCHSM9722

Dela

Till toppen