3-plans Townhouse med havsutsikt och egen pool till salu i Almijara i Nerja

3-plans Townhouse med havsutsikt och egen pool till salu i Almijara i Nerja. 1,9 km från stranden och 2,5 km från centrum (Balcon de Europa). Fastigheten har en egen pool och en lägenhet med 1 sovrum litet kök och badrum med separat ingång. Huset är byggt med material av högsta kvalitet, med luftkonditionering, öppen spis, solpaneler, dubbla isolerglasfönster och vattentank om 400 liter. Huset byggdes år 2000. Kontakta oss för att köpa hus i Nerja. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea:
180 m2
Rumsbeskrivning
Huset är fördelat på 2 våningar och ett källarplan med garage och förråd bestående av 6 sovrum, 2 badrum, 1 toalett, 2 fullt utrustade kök, 2 vardagsrum, flera terrasser, en av dem på taket med utsikt över Medelhavet och bergen, samt garage och förråd i källarplan.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan med källarplan
Byggnadsår
2000
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Terrasser och pool

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
720 Euro/år.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk kustort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Nerja är en mysig kustort ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det alltid 1-2 grader varmare i Nerja än i Malaga. Hit reser man enklast med någon av alla direktflyg till Malaga. Från Malaga kan man åka taxi (ca 70 euro), ta buss eller hyra en bil för att ta sig till Nerja.

Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. Det bor också en stor andel bofasta här vilket också bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt.

Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att man nästan helt saknar hög bebygelse. I stadskärnan är finns det bara två- och trevåningshus. Och även om det finns stora hotell i utkanten av Nerja så smälter dom ändå in i stadsbilden på ett behagligt sätt.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Strax efter den största stranden, Burriana beach, börjar en gågata som heter Calle Hernando de Carabeo. Gatan slingrar sig fram och då och då skymtar man havet i gliporna mellan de låga husen. På vägen hittar man mest bostadshus, men också några restauranger, grönsakshandlare och klädaffärer. I slutet av gatan hittar man Nerjas hjärta – Balcón de Europa.

Om man kommer med bil till Nerja så finns det en stor parkering bakom husen som ramar in gågatan Calle Hernando de Carabeo. Här finns det gott om plats att parkera, men glöm inte att ta med mynt till betalautomaten vid bommarna.

För att ta sig till Nerja flyger man enklast till Málaga och fortsätter sedan därifrån med bil till Nerja.
Kommunikation
Bra bussförbindelser.
Närservice
Nära till all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Nerja
Costa del Sol

Pris:
385 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
180 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CHSM1119

Dela

Till toppen