Nybyggda 3-rumslägenheter front mot stranden och havet till salu i Estepona

Nybyggda 3-rumslägenheter front mot stranden och havet till salu i Estepona. Stranden precis mitt emot byggnaden. Fullt utrustade och med hög kvalitet i material och finish. Redo att flytta in i. Infinityool., gym, solterrass på området. All service, restauranger, barer, kaféer och affärer precis utanför dörren. Det finns även 2-rums, 4-rums och 5-rumslägenheter i byggnaden. Endast ett fåtal lägenheter kvar. Från 425 000 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter, placering, planritningar och pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Estepona. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Estepona och på hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
106 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägehheter bestående av entréhall, vardagsrum och matsal, samt öppen planlösning mot fullt utrustat kök med frukostbar, inbyggda skjutdörrsgarderober, två sovrum två badrum och rymlig terrass front mot stranden och Medelhavet.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 7, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
7-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Estepona ligger i den västra delen av Costa del Sol vid foten av Sierra Bermejabergen, ca 30 km väster om Marbella. Estepona har en lång strandpromenad översållad med växter och palmer och en fin sandstrand, Den gamla stadskärnan är mycket vacker, med stenlagda gränder och två underbara torg . Fiskmarknaden är definitivt värd att se. Estepona har den största fiskeflottan väster om Malaga med den dagliga gryningsritualen i hamnen, där den återvändande fiskeflottan auktionerar ut av den fisk som fångats under natten är väl värd att se och efter kl. 07.00 är auktionen över.

Från maj och framåt pågår tjurfäktningssäsongen i en modern tjurfäktningsarena som påminner om en Henry Moore skulptur. I början av juli pågår Fiesta y Feria veckan, där hela familjer klär upp sig i flamencodräkter.

För golfälskare är Estepona hem för många kända golfbanor inklusive det väl etablera Atalaya Golf Resort, El Paraiso, Valle Romano, Estepona Golf och La Duquesa. Några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och även i Spanien ligger i närheten och inkluderar den berömda Valderrama Golf Club, Finca Cortesin, Sotogrande, San Roque, La Reserva, Los Arqueros och många fler.

Estepona har en egen marina (Puerto Deportivo) och småbåtshamn som är väl värt ett besök där man kan strosa runt när som helst på året med dess många båtar och yachter permanent förtöjda i hamnen tillsammans med ett bra utbud av kaféer, restauranger, barer och små butiker.
Kommunikation
Málaga flygplats: 79 km.
Stranden: 20 meter.
Närservice
Estepona har all service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Estepona
Costa del Sol

Pris:
425 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
106 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHSPRET2

Dela

Till toppen