Nyproduktion 3- & 4-rumslägenheter till salu i Los Boliches, 300 m fr. stranden

Nyproduktion 3- & 4-rumslägenheter till salu i Los Boliches, 300 m fr. stranden. Efterfrågade Los Boliches med all service och oslagbar tillgång med buss och taxi till tågstationen. Området utmärker sig med sina många butiker, restauranger och fritidsanläggningar. Det har också stormarknader, apotek, skolor och ett hälsocenter. Endast 6 lägenheter kvar med pris från 172 000 Euro. Luftkonditionering i vardagsrummet och de två sovrummen, fullt utrustade, fullt utrustat kök med alla elektriska köksapparater. Hög kvalitet i material och finish. Med balkong eller terrass. Stranden rakt nedanför endast en kort promenad. Först till kvarn gäller. Ta kontakt till oss för att få placering och pris på kvarvarande lägenheter. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fuengirola. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter över hela Costa del Sol.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
57 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägenheter bestående av entréhall, vardagsrum och matsal med fullt utrustade kök i öppen planlösning, två sovrum, ett - två badrum och en balkong eller terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 3, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med vindsvåning
Byggnadsår
2022
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Hiss i byggnaden.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
700 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Kuststaden Fuengirola ligger 30 km från Marbella och 18 km från Torremolinos. Malaga flygplats ligger 31 km bort i öst. Fuengirola har en befolkning på mer än 65 500 invånare, där av en fjärdedel är utlänningar. Staden tar emot ett stort antal turister varje år. Fuengirola har ett subtropiskt Medelhavsklimat med en medeltemperatur på ca. 18 grader.

Fuengirola är en livlig stad med massor av olika faciliteter både för turister och för dem som bor där. Det finns många butiker i centrum, ett nytt köpcentrum, två biografer och på tisdagar äger Costa del Sols största loppmarknad rum här. Det finns ett stort utbud av både spanska och internationella restauranger och nattlivet är väl värt att utforska. Moriska slottet vid stranden har en fantastisk utsikt och här organiseras ett flertal festivaler under året. De romerska baden är också något spännande att utforska. Fuengirola Zoo är en av de bästa i världen med otroliga skapade miljöer inspirerat från Afrika, Asien och Madagaskar. I Fuengirola finns också en skatepark, vilken anses vara en av de bästa i Europa.

Fuengirola har en väldigt fin strandpromenad som går längs den 8 km långa sandstranden. För sportentusiaster finns det möjlighet att dyka, segla och spela golf.
Kommunikation
Malaga flygplats: 31 km.
Närservice
Stranden: 800 meter
Shopping: 500 meter.
Sjukhus: 1 km.
Skola: 1 km.
Centrum. 500 meter
Golf: 1 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Fuengirola
Costa del Sol

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
57 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CHSRFTOT2

Dela

Till toppen