Nyproduktion 3-rumslägenheter till salu 150 m fr. strand

Nyproduktion 3-rumslägenheter till salu 150 m fr. stranden vid Playa de la Duquesa, i vackra Manilva på Costa del Sol. Området benämns som New Golden Mile. Området är ett nytt komplex med endast 60 lägenheter och takvåningar med 3 och 4 rum till salu. Nära lokala bekvämligheter och den berömda hamnen. Området kommer ha vackra anlagda trädgårdar och med två stora pooler för vuxna och barn, förutom en grillplats. Området har ett privilegierat läge, endast 150 meter från havet och stranden vid Playa de la Duquesa. Området ligger nära flera golfbanor och lokal service med restauranger, barer, kaféer, butiker och snabbköp. De vackra marinorna i La Duquesa och Sotogrande ligger bara några få minuter bort med bil. Priser för 3-rumslägenheter från 180 369 Euro. Helt nyinkommet projekt så först till kvarn. Kontakta oss för att för att få information om lediga lägenheter, dess position, planskiss och priser.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
59 m2
Rumsbeskrivning
Exempel på 3-rumslägenhet block B 3:e våningen till salu vid Playa de la Duquesa. Bestående av entréhall, vardagsrum och matsal i öppen planlösning mot fullt utrustat kök med elektriska apparater, två sovrum och två fullt utrustade badrum, asmt garderober, marmorgolv och luftkonditionering fullt installerad. Terrass om hela 20,33 m2.. Lägenheterna på bottenvåningen har till större del privata trädgårdar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2022
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Övrigt
För inflyttning december 2020 - februari 2021.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
350 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Residential Amphora Beach kommer ha vackra anlagda trädgårdar och med två stora pooler för vuxna och barn, förutom en grillplats.

Manilva ligger vid den sydvästra kanten av provinsen Malaga, på gränsen till Cadiz och tillhör Costa del Sol. Staden är uppdelad i två delar, badorten och den charmiga vittvättade, sömniga byn, som ligger bara 3 kilometer uppför en kulle från kusten.

Byn själv, som är den ursprungliga Manilva, gränsar till en underbar vingård med Moscateldruvor, som främst används för att göra sött vin.

Nere på kustorten har Manilva lyckats behålla sin lilla by mentalitet och man har valt bort alltför stora bostadsområden.

Málaga och Málaga flygplats ligger 97 kilometer bort.
Närservice
Stränderna
Stränderna i Manilvaområdet är några av de bästa på Costa del Sol. Närmsta strand är Playa de la Duquesa rakt nedanför området endast 150 meter bort.

Golf
Att vara en ort belägen på Costa del Golf innebär att Manilva ligger inom ett område med en hög täthet av golfbanor, inklusive: La Duquesa, Alemnara i Sotogrande, Alcaidesa Golf i San Roque, Doña Julia i Casares och El Paraiso i Estepona, till nämna bara några. Manilva erbjuder ett perfekt centralt läge för att nå de många golfbanorna på Costa del Sol

Äta ute
Området erbjuder ett bra urval av restauranger på stranden och alternativ i urbaniserings- och affärsområdena. Det finns några barer, men inga diskotek och sena nattbarer.
Övrigt
Klimat
Manilva har, liksom resten av sina motsvarigheter på Costa del Sol, ett subtropiskt medelhavsklimat, med varma somrar och varma vintrar. Kalla vindar från havet gör sommarens värme hanterbar, temperaturen är i genomsnitt 32 ºC på sommaren.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Playa de la Duquesa, Manilva
Costa del Sol

Pris:
180 369 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
59 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CHSRAB2T2

Dela

Till toppen