Villa med absolut drömläge och en helt underbar havsutsikt

Villa med absolut drömläge och en helt underbar havsutsikt vid Almuñécar. En sann drömvilla i en lantlig privat miljö högt över Medelhavet med 3 sovrum och 3 badrum en-suite, samt gästtoalett. Boytan är på 143 m2 och den tropiska trädgården/tomten är på 6 010 m2 med pool och fruktträd Denna södervända villan är belägen i ett lugnt område och erbjuder en fantastisk utsikt över Medehavet, kustbandet, samt bergen i bakgrunden och hela fastigheten "badar" i sol från morgon till kväll Städerna Salobrena och Almuñécar och även badstränderna når man på cirka 10 minuter med bil. En del av vägen upp till huset har ingen ytbeläggning, men det går lätt att nå fastigheten med en vanlig bil, en Jeep eller annat 4-hjulsdrivet fordon behövs alltså inte Huset är byggt på en stor tomt om 6 010 m2 och är omgiven av en trevlig tropisk trädgård och fruktträd. Kontakta oss för att köpa hus i Almuñécar. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Costa Tropical.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
143 m2
Rumsbeskrivning
Entréplan
Entréplanet erbjuder en öppen planlösning vardagsrum/matsal och fullt utrustat kök, vidare finns på detta plan två sovrum, samt en gästtoalett

Övre våningsplan
Det tredje sovrummet med eget badrum hittar ni en trappa upp i huset.

Totalt har huset tre sovrum med vacker havsutsikt, alla sovrum har eget badrum, samt finns det en gästtoalett på entréplanet

Vardagsrummet har en öppen spis och tillgång till en trevlig terrass med utsikt över poolen, samt en enastående utsikt ner över Costa Tropical från Motril till Almuñecar
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa med absolut drömläge och en helt underbar havsutsikt vid Almuñécar.
En sann drömvilla i en lantlig privat miljö högt över Medelhavet med 3 sovrum och 3 badrum en-suite, samt gästtoalett. Boytan är på 143 m2 och den tropiska trädgården/tomten är på 6 010 m2 med pool och fruktträd Denna södervända villan är belägen i ett lugnt område och erbjuder en fantastisk utsikt över Medehavet, kustbandet, samt bergen i bakgrunden och hela fastigheten "badar" i sol från morgon till kväll Städerna Salobrena och Almuñécar och även badstränderna når man på cirka 10 minuter med bil. En del av vägen upp till huset har ingen ytbeläggning, men det går lätt att nå fastigheten med en vanlig bil, en Jeep eller annat 4-hjulsdrivet fordon behövs alltså inte Huset är byggt på en stor tomt om 6 010 m2 och är omgiven av en trevlig tropisk trädgård och fruktträd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6 010 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Från den här drömvillans läge kan ni njuta av både soluppgång och solnedgång. Stor tomt om 6 010 m2 och med en trevlig tropisk trädgård och med fruktträd, samt pool.

Poolen är omgiven av gräsmatta. Det privata läget och utsikten är idealisk och det finns en privat uppfart till huset med parkering för två bilar.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (IBI): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Almuñecar är den kommun som styr La Herradura och Cotobro. Det är en typisk by som byggdes av morerna komplett med egen strategiskt placerad fästning kallad Castillo de San Miguel. Den gamla staden har en botanisk trädgård, en romersk akvedukt och romerska ruiner. Hela staden är omgiven av en mer än 20 kilometer lång strand.

Under sommarmånaderna, organiserar rådhuset i Almuñecar utomhuskonserter, en jazzfestival med internationella artister, flamencokonserter, klassisk musik m. m.

Förutom sommaraktiviteterna är Almuñecar mycket engagerad i att fira sina traditionella högtider som jul, "Three Kings", karneval, påskveckan m. m. Staden är en lugn oas som i det förflutna främst fått sina inkomster av det lokala jordbruket och numera i huvudsak får sin inkomst av turism. Almuñecar har även i våra dagar en stark identitet och en djupt andalusisk själ.
Övrigt
Gillar du höga berg och djupa dalar med Medelhavet som mittpunkt, då skall du bo här, 450 meter över havet. Vägen upp är slingrig och brant på sina ställen men ofarlig, du måste ha bil. Gillar du att ha tyst och fridfullt, sök dig då hit upp. Gillar du att gå i stan, ligga på stranden, affärer, sällskapsliv och
hålligång, då tar du bara bilen och en kvart senare så har du det du då söker. Gillar du att åka skidor, då tar det lite mera än en timme så står du i skidbacken i Sierra Nevada! Gillar du golfbanor, det ligger fullt runt om kring och närmaste golfbana finns i Salobreña, 18 hål, 20 minuter med bil.
Gillar du att klättra i floder och berg, har du allt du känner för här. Gillar du skärmflygning, det tar 5 min till "take off". Gillar du mountainbike, har du perfekta förutsättningar utanför grinden. Gillar du att vandra är detta rätt ställe att bo på. Gillar du solen, vinden och vinet, så har du fullt av det du önskar här.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Almuñécar
Costa del Sol

Pris:
375 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
143 m2
Tomtarea:
6 010 m2
Ref.nr
CEK180622

Dela

Till toppen