Cortijostilvilla med fantastisk utsikt mot Gibraltar och Medelhavet

En rymlig Cortijostilvilla med fantastisk utsikt mot Gibraltar och Medelhavet. Beläget i en lugn återvändsgränd i Paraiso Medio bara några minuters promenad till alla faciliteter. Uppväxt trädgård med grillplats, stor pool komplett med strand, toalett och dusch. A /C med värme, solpaneler, centralvärme, vattentank och automatisk bevattning. Kontakta oss för att köpa hus i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 till 8 sovrum
Boarea + Biarea
832 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen:
Entré hall, stort vardagsrum (100 m2) med direkt tillgång till terrasser och poolområdet, fullt utrustat kök, tvättstuga, fyra sovrum svit, garage för två bilar.

Övre våningen:
Stort sovrum med badrum, privat terrass och fantastisk utsikt.

Nedre plan:
Självhushåll sovrum, badrum, kök, nöjesområde, bodega och bar, TV-rum, styrelserum och hemmabio, uppvärmd inomhuspool, gym och bastu.
Kök
Fullt utrustat kök och ett mindre kök i nedre plan.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En rymlig Cortijostilvilla med fantastisk utsikt mot Gibraltar och Medelhavet. Beläget i en lugn återvändsgränd i Paraiso Medio bara några minuters promenad till alla faciliteter. Uppväxt trädgård med grillplats, stor pool komplett med strand, toalett och dusch. A /C med värme, solpaneler, centralvärme, vattentank och automatisk bevattning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 050 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp,
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
New Golden Mile är namnet på området mellan San Pedro del Alcantara och Estepona. Ett namn som är lånat från det berömda och ursprungliga Golden Mile, som ligger mellan Marbella centrum och Puerto Banús. Dock är New Golden Mile intressant med sin egen karaktär och består av ett antal orter och urbanisationer belägna på endera sidan av kustvägen. Det finns många intressanta platser inklusive både strand och golf, som är populär bland både invånare och icke bofasta. Golfbanorna inkluderar El Paraiso, och Atalaya, som är omgivna av kvalitetsvillor och lägenheter varav många har en fantastisk utsikt ner mot kusten.

Selwo Aventura natur- och viltreservat är en stor turistattraktion på New Golden Mile. Perfekt för både barn och vuxna och väl värt ett besök.
Kommunikation
Till stranden: 2 km.
Till butiker: 1 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

New Golden Mile
Costa del Sol

Pris:
2 450 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
832 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
2 050 m2
Ref.nr
CHWEV1029

Dela

Till toppen