Rymligt penthouse med stor takterrass om hela 240 m2 & jacuzzi

Rymligt penthouse med stor takterrass om hela 240 m2 med utomhusjacuzzi i ett av de mest exklusiva och prestigefyllda områdena med 24 timmars bevakning i centrum av Marbella. Beläget i ett privat bostadsområde utformad för att ge ett total lugn. Lägenhet med 3 sovrum med 3 badrum. Beläget i mer än 6.500 m2 gemensamma trädgårdar, solterrasser och pooler. Lägenheten har 2 garageplatser och förråd. Lyxfinish som inkluderar badkar med hydromassage, luftkonditionering, fullt utrustat kök med Miele köksmaskiner, central dammsugare, pool med renat vatten, tropiska trädgårdar, 24 timmars bevakning, larm m.m. Utöver det vanliga. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
300 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat större penthouse takvåning, bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum och terrass med egen privat utomhusjacuzzi om hela 240 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 6, hiss finns
Allmänt
Rymligt penthouse med stor takterrass om hela 240 m2 med utomhusjacuzzi i ett av de mest exklusiva och prestigefyllda områdena med 24 timmars bevakning i centrum av Marbella. Beläget i ett privat bostadsområde utformad för att ge ett total lugn. Lägenhet med 3 sovrum med 3 badrum. Beläget i mer än 6.500 m2 gemensamma trädgårdar, solterrasser och pooler. Lägenheten har 2 garageplatser och förråd. Lyxfinish som inkluderar badkar med hydromassage, luftkonditionering, fullt utrustat kök med Miele köksmaskiner, central dammsugare, pool med renat vatten, tropiska trädgårdar, 24 timmars bevakning, larm m.m. Utöver det vanliga.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Marbella är känd som en glamorös semesterort och är en favoritplats för de rika och berömda, med draghjälp från utländska medborgare som är förförda av de rika och berömdas livsstil. Men det finns gott om vanligt folk att se på och njuta av södra Spaniens svar på St Tropez.

Marbella har med hjälp av bergskedjan Sierra Blanca (högsta punkt 1215 ö h) ett speciellt microklimat som faktiskt gör att staden temperaturmässigt skiljer sig ganska kraftigt mot närliggande orter. När det kan bli lite kallt och blåsigt i närliggande städer som Fuengirola och Estepona ligger Marbella väl inbäddad med högre temperaturer.
Kommunikation
Till stranden: 1 000 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.
Parkering
Två garageplatser till lägenheten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Marbella
Costa del Sol

Pris:
1 300 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
300 m2
Ref.nr
CHWLP1012

Dela

Till toppen