2-rums taklägenhet till salu i efterfrågade Stella Maris i Nerja

2-rums taklägenhet till salu i efterfrågade Stella Maris i Nerja. Unik möjlighet att förvärva denna vackra takvåning vid stranden i det eftertraktade Stella Maris-huset i Nerja!! Lägenheten säljs möblerad, i gott skick och med stor potential för turistuthyrning. Gemensam pool och trädgårdar på området. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Nerja. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Nerjaområdet.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
67 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entréhall, fullt utrustat kök öppet mot vardagsrummet, ett sovrum och ett badrum, terrass, front mot Medelhavet.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 3, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
1993
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
347 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nerja är en spansk kustort i provinsen Málaga. Belägen längst österut på Costa del Sol har Nerja blivit en populär turistort. Nerja är känd för bland annat "Balcón de Europa" och "Cueva(s) de Nerja" (grottor), som är en av Spaniens mest besökta turistattraktioner. Orten är belägen drygt 50 km öster om Malaga. Det tar en dryg timme med bil till Granada (med Alhambra) och ytterligare en halvtimme upp till skidorten Sierra Nevada.

Nerja är en mysig kustort ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det alltid 1-2 grader varmare i Nerja än i Malaga. Hit reser man enklast med någon av alla direktflyg till Malaga. Från Malaga kan man åka taxi (ca 70 euro), ta buss eller hyra en bil för att ta sig till Nerja.

Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. Det bor också en stor andel bofasta här vilket också bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt.

Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att man nästan helt saknar hög bebygelse. I stadskärnan är finns det bara två- och trevåningshus. Och även om det finns stora hotell i utkanten av Nerja så smälter dom ändå in i stadsbilden på ett behagligt sätt.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Strax efter den största stranden, Burriana beach, börjar en gågata som heter Calle Hernando de Carabeo. Gatan slingrar sig fram och då och då skymtar man havet i gliporna mellan de låga husen. På vägen hittar man mest bostadshus, men också några restauranger, grönsakshandlare och klädaffärer. I slutet av gatan hittar man Nerjas hjärta – Balcón de Europa.

Om man kommer med bil till Nerja så finns det en stor parkering bakom husen som ramar in gågatan Calle Hernando de Carabeo. Här finns det gott om plats att parkera, men glöm inte att ta med mynt till betalautomaten vid bommarna.

För att ta sig till Nerja flyger man enklast till Málaga och fortsätter sedan därifrån med bil till Nerja.
Närservice
Nära till all tänkbar service.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Nerja
Costa del Sol

Pris:
395 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
67 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCHSM1035

Dela

Till toppen