Rymligt penthouse duplex i New Golden Mile granne med stranden

Rymligt penthouse duplex i New Golden Mile med terrasser om hela 124 m2 med utomhusjacuzzi och fin havsutsikt granne med stranden, Boarea om hela 276 m2. Belägen i en nybyggt privat område på New Golden Mile, lugnt område, med gångavstånd till restauranger och mindre än 5 minuters bilresa till stormarknader och bekvämligheter. Utöver det vanliga - bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum
Boarea
264 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat större penthouse, takvåning, duplex bestående av:
På nedre våningen; Hall, vardagsrum om nästan 40 m2 med tillgång till en mycket stor semi-täckt terrass med utsikt över havet, fullt utrustadt kök med separat tvättstuga och förråd, gästtoalett och 3 sovrumssviter med tillhörande badrum. På övervåningen finns Master bedroom med badrum flankerad av två terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Rymligt penthouse duplex i New Golden Mile med terrasser om hela 124 m2 med utomhusjacuzzi och fin havsutsikt granne med stranden, Boarea om hela 276 m2. Belägen i en nybyggt privat område på New Golden Mile, lugnt område, med gångavstånd till restauranger och mindre än 5 minuters bilresa till stormarknader och bekvämligheter. Utöver det vanliga - bör definitivt ses.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vattenb och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
New Golden Mile är namnet på området mellan San Pedro del Alcantara och Estepona. Ett namn som är lånat från det berömda och ursprungliga Golden Mile, som ligger mellan Marbella centrum och Puerto Banús. Dock är New Golden Mile intressant med sin egen karaktär och består av ett antal orter och urbanisationer belägna på endera sidan av kustvägen. Det finns många intressanta platser inklusive både strand och golf, som är populär bland både invånare och icke bofasta. Golfbanorna inkluderar El Paraiso, och Atalaya, som är omgivna av kvalitetsvillor och lägenheter varav många har en fantastisk utsikt ner mot kusten.

Selwo Aventura natur- och viltreservat är en stor turistattraktion på New Golden Mile. Perfekt för både barn och vuxna och väl värt ett besök.
Kommunikation
Till stranden: 50 m.
Till butiker: 1 - 2 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

New Golden Mile
Costa del Sol

Pris:
1 500 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
264 m2
Ref.nr
CHWLP1008

Dela

Till toppen