Rymligt penthouse i Golden Mile med bra pris och läge

Rymligt penthouse i Golden Mile med sydvästläge och med fantastisk utsikt över havet från alla fönster och balkonger. Beläget i 24 tim. trygg utveckling med fördelen av att ha ett eget gym och poolområden. Det finns en fantastisk utsikt från full höjd fönster och flera terrasser-både öppna och täckta. Lyxinredning och tyska hushållsmaskiner, marmorgolv, öppen spis, golvvärme i alla rum, garageplatser under byggnaden och ett stort förråd. Ligger bara några få minuter från centrala Marbella. Mycket bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
233 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat större penthouse, takvåning, bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum och terrasser om
hela 215 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Rymligt penthouse i Golden Mile med sydvästläge och med fantastisk utsikt över havet från alla fönster och balkonger. Beläget i 24 tim. trygg utveckling med fördelen av att ha ett eget gym och poolområden. Det finns en fantastisk utsikt från full höjd fönster och flera terrasser-både öppna och täckta. Lyxinredning och tyska hushållsmaskiner, marmorgolv, öppen spis, golvvärme i alla rum, garageplatser under byggnaden och ett stort förråd. Ligger bara några få minuter från centrala Marbella. Mycket bra pris och läge.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vattenb och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
I Golden Mile och Marbella, stoltserar många av Costa del Sols mest kända nattklubbar, barer och restauranger. Golden Mile är beläget mellan Marbella och Puerto Banus och är en av de mest exklusiva områdena i Spanien.

Golden Mile har en hel del luxuösa fastigheter inklusive den framlidne kung Fahd av Saudiarabien palats och några av Marbella dyraste och mest påkostade fastigheter ligger här.
Kommunikation
Till stranden: 500 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Golden Mile, Marbella
Costa del Sol

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
233 m2
Ref.nr
CHWLP1010

Dela

Till toppen