Rymligt penthouse i Estepona nära stranden till halva priset

Denna rymliga takvåning byggd år 2012 i Estepona erbjuder fantastisk utsikt till ett fantastiskt lågt pris. Med de finaste av standarder och detaljer som marmorgolv, fullt utrustat kök med alla apparater, spektakulära badrum, luftkonditionering, tvåglas isolerglasfönster och golvvärme. Med direkt tillgång till stranden och inom 5 minuters promenad till det prestigefyllda Kempinski Hotel. Ett privat och slutet komplex med 24 timmars säkerhet, erbjuder lummiga tropiska trädgårdar och 3 gemensamma pooler plus privat pool på terrassen och inomhuspool och gym. Otroligt prisvärd, nästan hälften av ursprungliga priset. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat större penthouse, takvåning, bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum och terrasser om
ca 80 m2. Egen pool om 7 m x 3 m på övre terrassen. Underbar havsutsikt frontline stranden.

Bara en lägenhet kvar!
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Denna rymliga takvåning byggd år 2012 i Estepona erbjuder fantastisk utsikt till ett fantastiskt lågt pris. Med de finaste av standarder och detaljer som marmorgolv, fullt utrustat kök med alla apparater, spektakulära badrum, luftkonditionering, tvåglas isolerglasfönster och golvvärme. Med direkt tillgång till stranden och inom 5 minuters promenad till det prestigefyllda Kempinski Hotel. Ett privat och slutet komplex med 24 timmars säkerhet, erbjuder lummiga tropiska trädgårdar och 3 gemensamma pooler plus privat pool på terrassen och inomhuspool och gym. Otroligt prisvärd, nästan hälften av ursprungliga priset.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Estepona ligger i den västra delen av Costa del Sol vid foten av Sierra Bermejabergen, ca 30 km väster om Marbella. Estepona har en lång strandpromenad översållad med växter och palmer och en fin sandstrand, Den gamla stadskärnan är mycket vacker, med stenlagda gränder och två underbara torg . Fiskmarknaden är definitivt värd att se. Estepona har den största fiskeflottan väster om Malaga med den dagliga gryningsritualen i hamnen, där den återvändande fiskeflottan auktionerar ut av den fisk som fångats under natten är väl värd att se och efter kl. 07.00 är auktionen över.

Från maj och framåt pågår tjurfäktningssäsongen i en modern tjurfäktningsarena som påminner om en Henry Moore skulptur. I början av juli pågår Fiesta y Feria veckan, där hela familjer klär upp sig i flamencodräkter.

För golfälskare är Estepona hem för många kända golfbanor inklusive det väl etablera Atalaya Golf Resort, El Paraiso, Valle Romano, Estepona Golf och La Duquesa. Några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och även i Spanien ligger i närheten och inkluderar den berömda Valderrama Golf Club, Finca Cortesin, Sotogrande, San Roque, La Reserva, Los Arqueros och många fler.

Estepona har en egen marina (Puerto Deportivo) och småbåtshamn som är väl värt ett besök där man kan strosa runt när som helst på året med dess många båtar och yachter permanent förtöjda i hamnen tillsammans med ett bra utbud av kaféer, restauranger, barer och små butiker.
Kommunikation
Till stranden: 200 m.
Till butiker: 1 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Estepona
Costa del Sol

Pris:
590 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
90 m2
Ref.nr
CHWLP1016

Dela

Till toppen