Lyx duplex takvåning i Puerto Banús med magnifik utsikt ö. havet

Lyx duplex takvåning i Puerto Banús med 3 sovrum med tillhörande badrum och fantastiska terrasser om hela 178 m2 med privat pool och argentinsk grill. 3 parkeringsplatser i gargaer under byggnaden och ett källarförråd ingår. Magnifik utsikt över havet och trädgården. Beläget på en av de mest eftertraktade urbanisationerna i Marbella med slutet område och 24 timmars bevakning. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
207 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerat större duplex penthouse, takvåning, bestående av: Entré, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum och tre badrum och terrasser om hela 178 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns
Allmänt
Lyx duplex takvåning i Puerto Banús med 3 sovrum med tillhörande badrum och fantastiska terrasser om hela 178 m2 med privat pool och argentinsk grill. 3 parkeringsplatser i gargaer under byggnaden och ett källarförråd ingår. Magnifik utsikt över havet och trädgården. Beläget på en av de mest eftertraktade urbanisationerna i Marbella med slutet område och 24 timmars bevakning.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vattenb och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den lyxiga småbåtshamnen i Puerto Banús ligger 7,5 km från Marbella centrum. Malagas flygplats ligger 60 km bort och Gibraltars flygplats ligger 70 km bort. Puerto Banús lockar över 4 miljoner besökare varje år och är ett känt semestermål. Privilegierad av det behagliga klimatet erbjuder Puerto Banus runt 320 soldagar per år.

Designat som en exklusiv hamn för det internationella jet-set folket, är Puerto Banús ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol.

Njut av solen medan du tar en promenad eller sitter på en av de många restaurangerna och kaféer runt hamnen och tittar på alla lyxbåtarna och lyxbilar som kör förbi. Det flesta topdesigners har affärer här och dessutom finns det tre köpcentrum, inklusive Spaniens mest kända varuhus, El Corte Inglés.

Puerto Banús väcks till liv på kvällarna när alla gator, barer, klubbar, casino och biografer fylls med lokalbefolkning och turister som går ut för att njuta av all lyx och glamour som Puerto Banus nattliv har att erbjuda.

För underhållning under dagarna finns det trendiga beachklubbar på stränderna som erbjuder allt du behöver för lite lyxavkoppling som extra stora solstolar, "chill-out"-musik, cocktails och mycket mer. Golfare är väl omhändertagna med ett utmärkt urval av golfbanor i närliggande Golf Valley.

Om du letar efter lyx och glamour med utmärkta anläggningar, se då till att du besöker Puerto Banús.
Kommunikation
Till stranden: 500 m.
Till butiker: Gångavstånd.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Puerto Banús
Costa del Sol

Pris:
1 150 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
207 m2
Ref.nr
CHWLP1017

Dela

Till toppen