Rymliga penthouse duplex i Sierra Blanca i prestigefullt område

Rymliga penthouse duplex i Sierra Blanca belägna i ett av de mest prestigefyllda och privata delarna av Marbella. Urbanisationen ligger bara några få minuter från centrala Marbella, Puerto Banús och de mest exklusiva golfbanorna. Med sitt upphöjda läge, stoltserar urbanisationen med en otrolig utsikt över Medelhavet. På området finns två utomhuspooler, tre spa, gym, inomhuspool, bastu, turkiskt bad och relaxavdelning. Lägenheterna erbjuder lyxiga funktioner som golvvärme, luftkonditionering, hemunderrättelsesystem och jacuzzi i alla badrum, 24-timmars säkerhet och videoövervakning. Även privat garage för 2 bilar och ett förrådsutrymme, vilket lätt kan omvandlas till en vinkällare, hemmabio eller till exempel ett gym. Med privat pool till lägenheterna med 3-4 sovrum. Bör definitivt ses. Kontakta oss för att köpa lägenhet och penthouse i Marbellaområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Marbellaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
197 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerade större penthouse duplex, takvåningar.

Denna lägenhet med frånpris 872 000 Euro består av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum och terrasser om totalt 53 m2.

Boareor från 195 m2 till 393 m2 och terrasser från 53 m2 till 350 m2 inkl. takterrass.

Alla 4:or och 5:or har egen pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns
Allmänt
Rymliga penthouse duplex i Sierra Blanca belägna i ett av de mest prestigefyllda och privata delarna av Marbella. Urbanisationen ligger bara några få minuter från centrala Marbella, Puerto Banús och de mest exklusiva golfbanorna. Med sitt upphöjda läge, stoltserar urbanisationen med en otrolig utsikt över Medelhavet. På området finns två utomhuspooler, tre spa, gym, inomhuspool, bastu, turkiskt bad och relaxavdelning. Lägenheterna erbjuder lyxiga funktioner som golvvärme, luftkonditionering, hemunderrättelsesystem och jacuzzi i alla badrum, 24-timmars säkerhet och videoövervakning. Även privat garage för 2 bilar och ett förrådsutrymme, vilket lätt kan omvandlas till en vinkällare, hemmabio eller till exempel ett gym. Med privat pool till lägenheterna med 3-4 sovrum.

Detta är ett frånpris. Priserna ligger mellan 872 000 - 2 500 000 Euro
för 2 - 4 sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Alla 4:or och 5:or har egen pool.

Närområde

Kommunikation
Till stranden: 500 m.
Till butiker: 2 km.
Till golf: 1 - 5 km.
Till Malaga flygplats: 80 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Sierra Blanca
Costa del Sol

Pris:
872 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
197 m2
Ref.nr
CHWLP1018

Dela

Till toppen